Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Nieuws

Yanmar CE rolt nieuw Certified Used Program uit

yanmar-certified-used-logo-colour-small-rgb

2 december 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Yanmar geeft gebruikte apparatuur een tweede leven met een nieuwe duurzame strategie. 

Met de onthulling van het nieuwe Certified Used Program loopt Yanmar CE voorop op het gebied van duurzame bedrijfsvoering. Ons programma zet nieuwe maatstaven voor wat mogelijk is met gebruikte apparatuur, en biedt prestaties, kwaliteit en gebruikservaring van hetzelfde niveau als gebruikers van onze nieuwe machines kunnen verwachten. Financieel gezien is het interessant vanwege de zeer concurrerende prijs – met enerzijds lagere kosten en anderzijds de voordelen van onderhoudshistorie, gebruik van originele onderdelen en garantieprogramma’s. 

Klanten hoeven zich ook geen zorgen te maken of een machine die opnieuw wordt ingezet zijn beste tijd heeft gehad – alleen machines met 2500 draaiuren of minder komen in aanmerking voor het programma. Deze machines worden vervolgens geïnspecteerd door gecertificeerde experts om te garanderen dat de machine op hydraulisch, mechanisch en elektrisch gebied in alle opzichten uitstekend functioneert. Met een rigoureuze controle op meer dan 100 punten is de kans klein dat er een detail tussendoor glipt. 

En het verhaal stopt niet nadat de machines aan de klant zijn overgedragen. Met een professioneel dealernetwerk in de buurt kunnen de machines tijdens hun tweede levensduur in perfecte staat worden gehouden. Dit doormiddel van een snelle en betrouwbare ondersteuning voor onderdelen en service welke is opgezet om onze machines de navolgende jaren als nieuw te laten presteren. 

Het Certified Used Program maakt deel uit van een groot aantal andere duurzame technologieën en diensten die Yanmar CE de komende jaren zal uitrollen. 

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Olivia Castelein

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details