Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
ZW180-7 geeft machinist volledige controle
Door de functie om de naderingssnelheid te beheersen kan het laden sneller verlopen: meer productiviteit en een lager brandstofverbruik. (Hitachi wiellader ZW180.jpg)

ZW180-7 geeft machinist volledige controle

Hitachi heeft de ZW180-7 gepresenteerd: een compactere versie van de nieuwste generatie wielladers die voldoen aan EU Stage V. Dankzij veiligheidsvoorzieningen die tot de beste in de industrie behoren, plus een zeer comfortabele cabine, hebben machinisten de volledige controle over hun werkterrein.

“Na een dag in de ruime, geheel opnieuw ontworpen cabine zullen machinisten zich eerder fris dan vermoeid voelen en met tevredenheid terugkijken op een productievere werkdag”, zo promoot Hitachi de nieuweling. De grote mate van comfort komt mede doordat geluids- en trillingsniveaus tot de laagste op de markt behoren. Verder is er veel aandacht besteed aan het bedieningsgemak, wat tot uiting komt in een verbeterde stoel met gemonteerde elektrische bedieningshendels, een ergonomische multifunctionele hendel, stuur met antislip, een 40 % grotere en geheel verstelbare armleuning met geïntegreerde besturingseenheid en handig schakelpaneel aan de zijkant. Daarnaast is het Hi-Res scherm nu beter leesbaar. 

In de cabine van de nieuwe ZW180-7 heeft de machinist uitstekend zicht rondom en kan hij gebruik maken van (semi)intelligente systemen.

Veilig voelen 

Techniek moet ook veilig aanvoelen voor de machinist. In de cabine van de nieuwe ZW180-7, volgens Hitachi de veiligste machine op de markt, hebben ze uitstekend zicht rondom en kunnen ze gebruik maken van (semi)intelligente systemen. Aanvullend biedt het Aerial Angle-camerasysteem 270 graden zicht van bovenaf. In lastige werkomstandigheden komt het full-ledlampenpakket van pas en zodra iets – mens, muur, machine – te dicht bij de achterkant van de machine komt, wordt de machinist gewaarschuwd door het obstakeldetectiesysteem. 

Meer winst, maximale uptime

Dankzij de brandstofzuinigheid, efficiëntie en veelzijdigheid kunnen ondernemers met de ZW180-7 hun omzet vergroten, aldus Hitachi. De drie soorten hefarmen: standaard, high lift en parallel, maken hem inzetbaar voor een breed scala aan taken. Machinisten zullen enthousiast worden over de functie om hun naderingssnelheid te beheersen, waardoor het laden sneller verloopt en er nog eens 16 procent extra brandstof wordt bespaard. Met het controlesysteem voor het laadvermogen zijn trucks door de ZW180-7 nauwkeuriger te laden.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details