Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Terug naar overzicht

Gebroeders Geens nv

Gebr. Geens NV ontwerpt, ontwikkelt en produceert multifunctionele machines en accessoires voor de wegen- en woningbouw, de land- en tuinbouw en de industrie. De Rollmops is een onmisbaar werkinstrument voor bestratingsbedrijven. De Knikmops is een multifunctionele kniklader die zowel geschikt is voor bestratingsbedrijven en tuinaannemers, als voor de woning- en industriebouw.

Reeds 30 jaar zet Gebroeders Geens nv in op duurzaamheid. Zo bouwt het bedrijf al dertig jaar aan klantenrelaties, een gezond bedrijf en machines met een lange levensduur.

De machines krijgen een chassis van staal, een 100% recyclebaar materiaal, wat stevigheid garandeert. Het stalen chassis heeft als extra voordeel, dat het een groot deel van het gewicht van de Knikmops uitmaakt, waardoor de machine compact blijft. Ook de inbouwonderdelen worden geselecteerd met duurzaamheid in het achterhoofd. Er worden producten gekozen met een lange levensduur en die tegen een stootje kunnen. Er zijn machines uit de eerste reeks Knikmopsen die nog steeds elke dag worden ingezet.

De machines worden gemaakt het met idee ‘eenvoud siert’ in het achterhoofd. Het rijden met een Knikmops moet intuïtief aanvoelen, zodat iedereen er gemakkelijk en graag mee werkt. De Knikmops wordt ontwikkeld om een multifunctioneel teamlid te worden. Er zijn verschillende aanbouwdelen mogelijk, steeds hydraulisch aangedreven.

Ondertussen breidt Gebroeders Geens nv het gamma verder uit, met de blik op de toekomst. Een kniklader aangedreven met LPG, de nieuwste stage V motoren en natuurlijk een elektrische kniklader, die even betrouwbaar is als zijn dieselbroer. Hiervoor dachten ze het aandrijfsysteem volledig opnieuw uit om deze machine zo zuinig mogelijk te maken, waardoor de werktijd aanzienlijk langer wordt.

De machines van Gebroeders Geens moeten het verlengstuk van de arbeider zijn, waardoor deze zo min mogelijk handenarbeid moet verrichten.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services KnikladersTransportmachines Adres Hinnenboomstraat 5
2320 Hoogstraten
België
Telefoonnummer [email protected] E-mailadres 03 314 79 30 Website knikmops.be btw nummer BTW. 0436.755.366
Fabrikant VAN:
BRIGADE

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details