Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Terug naar overzicht

Vangaever

Als innoverend metaalconstructiebedrijf verwierf Vangaever reeds in 1977 het dealership voor het toen hier nog bijna onbekende “Bobcat”. Het pionierswerk van beiden werd langzamerhand beloond. Vele demodagen en de ontwikkeling van tal van aanbouwdelen overtuigden klanten en maakten de Bobcat wiellader veelzijdiger en onmisbaar in tal van toepassingen en sectoren.

Zowel in land- als tuinbouw, tuinaanleg, bij aannemers sloop- , grond- of bouwwerken, overslag-, industrie, nutsbedrijven,… bewijst het compact materieel meer en meer zijn nut.

Vandaag is vangaever uw partner voor alle compact materieel
Bobcat wielladers werden aangevuld met Bobcat rupsladers, Bobcat minigravers en Bobcat verreikers.

Maar ook voor knikladers kan u bij ons terecht: onze passie voor compact materieel werd recent bekroond met een exclusief dealership voor Gehl knikladers.

Voor een sterke service moet u bij ons zijn.
We hebben een stevige reputatie op dit vlak. Het begint bij productkennis die u aanvoelt zowel door correct advies van ons verkoopteam als bij een degelijke service-na-verkoop. Samen garanderen zij het succes van uw investering.

Niets is onmogelijk
Zit u met een specifieke toepassing? Wij doen alles om aan uw wensen en specificaties te voldoen, van speciale naar wens gebouwde aanbouwdelen tot toevoegingen aan de machine zelf. Alles is mogelijk.

WIELLADERS
Schranklader of wiellader van Vangaever: duurzaam en krachtig

Een schranklader of wiellader is gewoon een … bobcat? Geen wonder: het merk Bobcat ontwikkelde de eerste succesvolle exemplaren. Bij Vangaever kiest u dan ook voor die pionier. Al sinds 1977 zijn wij officiële verdeler van Bobcat. En dat staat garant voor de meest moderne, duurzame en krachtige machines – voor al uw toepassingen.

Compacte tot extra grote Bobcat-schranklader

RUPSLADERS
Rupslader die weer en wind doorstaat

Met de Bobcat-rupsladers van Vangaever bevestigt Bobcat zijn positie als wereldleider in compact en duurzaam materiaal. U zet onze rupsladers in voor elke klus, elk bodemtype én in weer en wind. Ze zijn krachtig en toch niet te zwaar, zodat u ze ook op moeilijkere ondergronden gemakkelijk wendt.

GRAAFMACHINES
Krachtige minigraver kopen? Speel op zeker met Vangaever

Vertrouw op Vangaever om een minigraver te kopen waaruit u het maximum haalt. Met meer dan dertig jaar ervaring selecteren wij voor u het beste van de markt. Van welk merk wij u minigravers te koop aanbieden? Van Bobcat, de innovatieve marktleider in compacte, krachtige machines.

VERREIKERS
Kwaliteitsgaranties van uw Bobcat-verreiker

Met een Bobcat-verreiker van Vangaever krijgt u een aantal kwaliteitsgaranties:

1. U bestuurt uw machine ook aan een langzaam tempo nauwkeurig – dankzij de gesofisticeerde hydrostatische aandrijving (vloeistof onder druk). En de precieze inching-pedaal.

2. U hebt onder élke belasting de juiste oliedruk – dankzij de hydraulische debietregeling

GEHL KNIKLADERS
Oerdegelijke kniklader kopen? Kies voor Vangaever

Straten of tuinen aanleggen, grondwerkzaamheden voor de bouw van een woning of industrie … er zijn honderden redenen om een kniklader te kopen. Vangaever stelt u een uitstekende selectie voor van het merk Gehl. Dat staat al meer dan veertig jaar garant voor betrouwbare, innovatieve producten.

AANBOUWDELEN
Aanbouwdelen maken van uw machine een veelzijdige alleskunner.

Er is keuze uit meer dan 60 aanbouwdelen, telkens optimaal afgestemd op de mogelijkheden van uw Bobcat wiellader, rupslader, graafmachine, verreiker of Gehl kniklader. Ze maken uw machine nog rendabeler en inzetbaar voor tal van toepassingen.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services BoorapparatuurFreesmachinesKnikladersRupskranenSchrankladersSloop- & sorteergrijpersSloophamersTiltrotatorsAanbouwdelen/bakkenVerreikersGraafmachines op bandenWielladersGraafmachines op rupsMini/midigraversRupsladersSnelwisselsystemenAanbouwhamersBetonpompen Adres Kabeljauwstraat 20
8790 Waregem
België
Telefoonnummer +32 (0) 51 63 43 31 E-mailadres info@vangaever.be Website vangaever.be
Dealer VAN:
BOBCATGEHL

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details