Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
APEX: one-stop-shop voor hoogwerkers in MECC
De APEX 2023 hoogwerker tentoonstelling vindt plaats op 6 tot 8 juni en vormt een one-stop-shop voor de aanschaf van mobiele werkplatforms.

APEX: one-stop-shop voor hoogwerkers in MECC

De APEX 2023 hoogwerker tentoonstelling vindt plaats op 6 tot 8 juni en vormt een one-stop-shop voor de aanschaf van mobiele werkplatforms. De beurs vindt plaats in het MECC te Maastricht waar ruim 125 exposanten acte de présence zullen geven.

Op APEX 2023 zullen nagenoeg alle internationale topfabrikanten van verreikers, werkliften, schaarliften, telescoophoogwerkers, verticale werkplatforms, mast hoogwerkers en hoogwaardig steigermateriaal zich met hun unieke producten presenteren. Met als voornaamste doel om koopkrachtige afnemers uit de hele wereld te ontmoeten. Naast bekende fabrikanten uit Europa en de VS zullen ook fabrikanten uit China acte de présence geven. 

Tot de APEX exposanten behoren onder meer Dingli, Genie, JLG, Haulotte, Holland Lift, Manitou, Riwal, Ruthmann, Skyjack, Snorkel, Versalift en XCMG.

De beurs vindt plaats in het MECC te Maastricht waar ruim 125 exposanten acte de présence zullen geven.

APEX 2023 werd voor het laatst gehouden in 2017. In 2020 en 2021 moest het evenement helaas worden geannuleerd vanwege de coronapandemie. De organisatie is in handen van  BV Industrial Promotions International (IPI) uit Goor, Nederland. Zij wordt officieel ondersteund door de International Powered Access Federation (IPAF) en door het internationale vaktijdschrift Access International uit Engeland. 

De International Powered Access Federation (IPAF) zet zich wereldwijd in voor het veilige en effectieve gebruik van aangedreven hoogwerk materieel in de breedste zin van het woord. IPAF biedt technisch advies en informatie aan door middel van het beïnvloeden en interpreteren van wetgevingen en standaardisaties waaraan onze veiligheid initiatieven en opleidingsprogramma’s ten grondslag liggen. 

Het driedaagse evenement dient als een belangrijk platform om te kunnen netwerken, om kennis te delen, en om richting te geven aan de toekomst van de industrie. Mede met betrekking tot de energie transitie. Bezoekers krijgen de kans om hun mening over actuele onderwerpen en trends te ventileren, om kennis en ervaring uit te wisselen, om state-of-the-art technologie en innovatie te bekijken, en om verder onderzoek op het gebied van techniek en veiligheid te stimuleren.

Naast de APEX (www.apexshow.com) vindt tegelijkertijd ook de IRE (www.ireshow.com) plaats en wordt de jaarlijkse conventie van de European Rental Association (ERA) in het MECC georganiseerd. 

Op dinsdag 6 juni en woensdag 7 juni is APEX 2023 geopend van 09.30 tot 18.00 uur. Op de laatste dag, 8 juni, eindigt de vakbeurs om 17.00 uur.

Het MECC heeft een drie jaar durende renovatie van 50 miljoen euro ondergaan om de faciliteiten te verbeteren en uit te breiden en is nu een ultra modern centrum voor internationale bijeenkomsten. 

Een bezoek aan APEX is gratis. U moet zich wel pre-registreren via de website. Registratie voor de ene show geeft gratis toegang tot het andere evenement. Registreren tijdens het evenement is ook mogelijk maar daar zijn wel kosten mee gemoeid (20 euro). 

Op dinsdag 6 juni en woensdag 7 juni is APEX 2023 geopend van 09.30 tot 18.00 uur. Op de laatste dag, 8 juni, eindigt de vakbeurs om 17.00 uur. 

Alvorens u naar Maastricht afreist, kunt u reeds een toer over de beurs plannen en een afspraak maken met exposanten indien daar behoefte aan is. De organisatie heeft daartoe een Meet & Greet App ontwikkeld. Bij dit artikel is een QR code geplaatst. Scan deze in en u ziet in een oogopslag de plattegrond van APEX 2023 en de profielen van de deelnemers.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details