Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
AXiA stapelt de voordelen op

AXiA stapelt de voordelen op

Mitsubishi Forklift Trucks versterkt zijn stapelaars assortiment

De reeks magazijnapparatuur van Mitsubishi Forklift Trucks is verrijkt met nieuwe toevoegingen en updates voor de AXiA-stapelaarfamilie.

Ontworpen om uitstekende resultaten te leveren in krappe omgevingen, de AXiA-serie heeft een reputatie opgebouwd voor prestaties, veelzijdigheid en betrouwbaarheid die voldoet aan de behoeften van de bedrijven

AXiA ES: een werkend monster in het magazijn

De AXiA ES 1,0 tot 1,6 ton driver stackers bieden nieuwe kansen voor het bedrijf.

Perfect voor taken zoals het vullen van planken, het stapelen van blokken, het voorbereiden van bestellingen en transport. Hun ontwerp combineert uitstekend zicht met hoge productiviteit en optimaliseert het gebruik van opslag.

De toevoeging van de compacte SBP12PC van 1,2 ton verlegt de grenzen van het bereik. Net als zijn tegenhangers profiteert hij van een compacte motoreenheid, een smal chassis en een ergonomische dissel.

Het offsetontwerp van de dissel wordt op prijs gesteld door operators en eigenaren en optimaliseert het zicht en de veiligheid … en past zich aan voor linkshandige en rechtshandige gebruikers.

AXiA EM: beperkte ruimtes? Geen problem

Voortbouwend op het succes van de AXiA ES hebben de ontwerpers van Mitsubishi Forklift Trucks het nieuwe assortiment AXiA EM platformstapelaars gecreëerd. Ontwikkeld voor middellange afstanden in kleine ruimtes, blinkt het assortiment driverstapelaars bij AXiA EM 1.2 en 1.6 ton ook uit in ordervoorbereiding en reizen.

Vooral het 1,6-ton model rijdt met een snelheid van 8,5 km / u, waardoor het een van de beste in zijn klasse is. Vanwege de uitstekende bereikbaarheid en de bescherming tegen stof en water, vereist deze assortiment weinig onderhoud.

Het opvouwbare gietijzeren platform is schokbestendig en biedt tegelijkertijd buitengewone demping. De zijbeschermers kunnen snel worden neergeklapt voor snelle en gemakkelijke toegang.

Voor veilig en comfortabel werken kunnen boven een hefhoogte van 1,8 m de AXiA EM-stapelaars worden uitgerust met een vast beschermend dak. Een vaste platformoptie kan ook worden gespecificeerd voor meer vertrouwen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details