Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Nieuws

Belgian LindeCup 2021 geannuleerd ten gevolge van coronavirus

MtrcLndCp-146

11 mei 2021 Leestijd 1 minuten

Deel dit artikel

In het belang van de gezondheid van alle betrokkenen, is besloten om de Belgian LindeCup 2021 niet te laten doorgaan omwille van het nog steeds aanwezige coronavirus.

Gezondheid op de eerste plaats

De Belgian LindeCup, georganiseerd door Motrac nv, is een jaarlijks weerkerende wedstrijd waarin op zoek wordt gegaan naar de beste heftruckchauffeur van België. In normale omstandigheden komen hiervoor heftruckbestuurders en supporters van bedrijven uit heel het land samen, maar in onze huidige leefwereld is het helaas niet mogelijk om dit op een veilige manier plaats te laten vinden. Als organisator van de Belgian LindeCup – waarbij de veiligheid van heftruckchauffeurs en omstaanders centraal staat – heeft Motrac dan ook beslist om de editie 2021 niet te organiseren.

Jubileumeditie voorzien voor 2022

Omwille van het gebrek aan zekerheid over de nabije toekomst, is in het belang van alle betrokkenen besloten om de 10de editie van dit evenement niet naar een latere datum in 2021 te verplaatsen. In de plaats daarvan wordt de aandacht gericht op een feestelijke jubileumeditie in 2022, met de hoop om volgend jaar zowel gekende als nieuwe gezichten in grote aantallen te kunnen verwelkomen.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Olivia Castelein

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details