Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Benzine waterpomp WWP 45 van Kärcher

Benzine waterpomp WWP 45 van Kärcher

Een veelzijdig toestel voor het verpompen van grote hoeveelheden water.

Dankzij de nieuwe Kärcher WWP 45 vuilwaterpomp zijn opgravingen die onder water staan, ondergelopen ondergrondse gangen of kelders in een mum van tijd weer droog. De pomp kan ook gebruikt worden voor watervoorziening en om tanks te vullen, bijvoorbeeld in de landbouw. Daarvoor werkt het toestel met een viertaktbenzinemotor, onafhankelijk van het elektriciteitsnet.

Met een debiet tot 45 m³/u kan het grote hoeveelheden water verwerken. Zelfs grof vuil met deeltjes tot een diameter van 30 mm kan het de baas. De maximale aanzuighoogte bedraagt zeven meter, de opvoerhoogte kan oplopen tot 25 meter. De pomp is speciaal robuust ontworpen om veilig te werken, zelfs onder de meest veeleisende omstandigheden. Dankzij de compacte afmetingen, het relatief lage gewicht (36 kg) en de betrouwbare kabelstarter is de pomp eenvoudig te bedienen. Alle onderdelen die regelmatig onderhoud vereisen, zijn gemakkelijk toegankelijk. De brandstoftank van 3,6 liter zit bovenaan en kan eenvoudig en veilig gevuld worden. Dankzij het lage verbruik heeft de pomp overigens een lange levensduur.

De volledige pomptechnologie is ondergebracht in een stevig stalen buizenframe. Op die manier kan het toestel ook zonder risico op beschadiging aan een kraan of in een emmer worden getransporteerd. De emissiewaarden van de uitlaatgassen van de 4,8 kW motor liggen onder de eisen van de STAGE V-emissienorm, wat een voorwaarde is voor goedkeuring in de EU vanaf 2019. De pomp wordt geleverd met twee pijpfittingen, drie slangklemmen en een zuigkorf.

WWP 45
Debiet (m³/u) 45
Max. aanzuighoogte (m) 7
Max. opvoerhoogte (m) 25
Max. diameter van de deeltjes (mm) 30
Cylindermotor benzine (cm³) 196
Gewicht (kg) 36
Motorvermogen (kW) 4,8
Tankinhoud (l) 3.6
Afmetingen (L x B x H in mm) 580 x 440 x 450

Uitgelichte afbeelding: De nieuwe WWP 45 dompelpomp voor vuil water wordt overal ingezet waar grote hoeveelheden vuil water onafhankelijk van het elektriciteitsnet moeten worden opgepompt.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details