Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Bestel al uw rijwerk onderdelen bij Verhoeven Rijwerk

Bestel al uw rijwerk onderdelen bij Verhoeven Rijwerk

Is het rijwerk van uw machine toe aan een revisie? Afhankelijk van de gebruiksintensiteit van de machine is het verstandig om het rupsrijwerk iedere paar jaar te reviseren. Tijdens de zomervakantie staat uw machine waarschijnlijk vaker stil dan normaal en daarom is dit het perfecte moment om een rijwerkrevisie aan uw rijwerk uit te voeren.

Het is verstandig om het rupsrijwerk iedere paar jaar te reviseren. Wilt u een revisie plannen voor het rijwerk van uw machine? Dan kunt u bij Verhoeven Rijwerk terecht voor alle rijwerk onderdelen voor uw machine. Op www.verhoevenrijwerk.be vindt u een breed assortiment voor vrijwel alle soorten grondverzetmachines op rupsen.

Rijwerk onderdelen van de topmerken Berco & VemaTrack

Verhoeven Rijwerk biedt rijwerk onderdelen van het eigen merk VemaTrack, maar ook van het Italiaanse topmerk Berco.

Berco is een Italiaans merk en is dé nummer 1 op het gebied van rijwerk. Ze bieden betrouwbare en hoogwaardige rijwerk onderdelen. De producten van Berco zijn gemaakt van het allersterkste staal & door de meest gepassioneerde vakmensen om de zwaarste klussen te kunnen klaren.

Kiest u voor de rijwerk onderdelen van VemaTrack, dan profiteert u van robuuste, degelijke en slijtvaste onderdelen tegen een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.

Met deze merken wordt er een breed assortiment aangeboden, waardoor er altijd wel een onderdeel beschikbaar is voor uw machine.

Zelf reviseren of uit handen geven?

U kunt ervoor kiezen om de revisie van uw rijwerk zelf te doen. Nieuwe rijwerk onderdelen bestelt u snel en eenvoudig online via verhoevenrijwerk.be. Hier vindt u een uitgebreid assortiment aan rubbertracks, sprockets, bovenrollen, onderrollen, voorwielen en meer. Op de webshop kunt u direct zien welke onderdelen geschikt zijn voor uw machine, zodat u altijd de juiste bestelt.

Zoekt u naar onderdelen voor een stalen rijwerk? Geen probleem, u kunt hiervoor eenvoudig een offerte aanvragen.

Wilt u de revisie van uw rijwerk liever uitbesteden? Ook dat is mogelijk! In de werkplaats van Verhoeven Rijwerk in Ninove staan de specialisten klaar om de revisie voor u uit te voeren. Neem gerust contact op om een afspraak te maken: +32 (0)54 338 111.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details