Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Terug naar overzicht

Verhoeven

Verhoeven is na de oorlog klein begonnen als revisie- en oplasbedrijf in rijwerk, vandaag de dag zijn we een internationale speler op het gebied van grondverzetmachines, uitrustingsstukken en rijwerken, bestaande uit vijf bedrijven, genaamd de Verhoeven Group. De Verhoeven Group bestaat nu uit de volgende ondernemingen:

● Verhoeven (Grondverzetmachines)
● VTS Track Solutions
● VMT International
● Vereco Verhuur
● Raupen Technik Deutschland (RTD)

Verhoeven (Grondverzetmachines)
Als exclusief importeur van Takeuchi en Schäffer in de Benelux is Verhoeven uw partner voor de verkoop van grondverzetmachines in het mini- en midi segment.

Uitrustingsstukken en rijwerkonderdelen bieden we aan voor grondverzetmachines van álle tonnages. Met de merken Berco en VemaTrack voor rijwerken, en de merken Auger Torque, VemaTec en Esco voor uitrustingsstukken en slijtdelen.

Onze specialisten geven u daarnaast ook graag een vakkundig advies voor onderhoud, reparaties en complete revisies van uw rijwerk, uitrustingsstuk of machine. Meer informatie? Neem een kijkje op onze website www.verhoevenbv.com

VTS Track Solutions
VTS ontwikkelt zeer klantspecifieke maatoplossingen op het gebied van rupsonderstellen en powerpacks. Met een eigen engineeringsafdeling kunnen we elke machine van een rupsmobiele oplossing voorzien. Daarnaast levert VTS ook rijmotoren voor alle types en soorten grondverzetmachines.

VMT International
VMT International realiseert de wereldwijde levering van VemaTrack rijwerkonderdelen en de slijtdelen van Esco middels een groot dealernetwerk. We bieden op deze manier en zeer compleet assortiment rijwerkonderdelen aan voor machines van 1 tot wel 100 ton.

Vereco Verhuur
Vereco verzorgt de verhuur van Takeuchi en Schäffer grondverzetmachines én uitrustingsstukken.

Met een vloot van meer dan 100 machines kunnen we altijd een passende huurmachine voor je vinden. Een mini- of midigraver huren is al mogelijk vanaf één werkdag.

Raupen Technik Deutschland (RTD)
RTD is de specialist voor rijwerkonderdelen in Duitsland, met de kwaliteitsmerken Berco en VemaTrack bieden we een zeer compleet rijwerk assortiment voor de Duitse markt.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services Aanbouwdelen/bakkenFleet ManagementGraafmachines op bandenGraafmachines op rupsMini/midigraversRijwerkenRupsladersSnelwisselsystemen Adres Den Engelsman 2
6026 RB Maarheeze
Nederland
Telefoonnummer +31 (0)495-596666 E-mailadres [email protected] Website verhoevenbv.com

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details