Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Bestel bakken, rippers, schuifborden en andere uitrustingsstukken online!

Bestel bakken, rippers, schuifborden en andere uitrustingsstukken online!

VemaTec is onderdeel van Verhoeven International. Hierdoor heeft VemaTec al jarenlang enorm veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van uitrustingsstukken. Het merk heeft nu een webshop opgericht waar je direct alle uitrustingsstukken voor je graafmachine kunt bekijken én bestellen.

Op vematec.com kun je terecht voor diverse uitrustingsstukken van de beste kwaliteit. Zo hebben we verschillende soorten bakken, rippers en schuifborden, die je direct kunt bestellen. Voor andere uitrustingsstukken, zoals sloopsorteergrijpers en sloophamers, vraag je eenvoudig een prijs aan. Je vindt gemakkelijk en snel het juiste product voor jouw machine en profiteert altijd van scherpe prijzen, een snelle levering en uitstekende kwaliteit.

Ook producten van Auger Torque, Cazo en Esco

Naast uitrustingsstukken van het eigen merk VemaTec, vind je op de website ook producten van andere merken. Zo vind je onder andere grondboren, vijzels en heggenscharen van Auger Torque, grijpers van Cazo en tanden van Esco. Met dit brede aanbod zorgt VemaTec ervoor dat er voor iedere wens en behoefte een passende oplossing is.

Ben je op zoek naar uitrustingsstukken voor jouw graafmachine? Neem dan eens een kijkje op www.vematec.com.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details