Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Bestel graafbakken, rippers, slijtmateriaal en andere uitrustingsstukken voor uw graafmachine online!

Bestel graafbakken, rippers, slijtmateriaal en andere uitrustingsstukken voor uw graafmachine online!

Op www.vematec.com kunt u terecht voor een compleet aanbod aan uitrustingsstukken van de beste kwaliteit. VemaTec is onderdeel van Verhoeven International en heeft al jarenlang enorm veel ervaring en kennis op het gebied van uitrustingsstukken voor graafmachines.

Op de webshop van VemaTec kunt u diverse uitrustingsstukken bekijken én direct online bestellen. Zo vindt u verschillende soorten bakken op de webshop, zoals puinbakken, dieplepelbakken en banaanbakken. Maar ook onder andere rippers, slijtmateriaal en schuifborden kunnen direct online besteld worden. U vindt eenvoudig en snel het juiste product voor uw machine en u profiteert altijd van scherpe prijzen en een uitstekende kwaliteit. De uitrustingsstukken zijn zowel van het eigen merk VemaTec, als van Auger Torque, Esco en Cazo.

Bovendien profiteert u van een snelle levering. Wanneer u een bestelling plaatst voor 15:00 uur op een werkdag, wordt deze dezelfde dag nog verzonden. Het is ook mogelijk om het product een aantal uur later al op te komen halen.

Voor onder andere sloop-sorteergrijpers, snelwissels en sloophamers kunt u eenvoudig een prijs aanvragen. De specialisten nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om u verder te helpen.

Bekijk het complete aanbod aan uitrustingsstukken op www.vematec.com. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op via telefoon +31 (0)88 20 25 123, of email: info@vematec.com.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details