Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Nieuws

Bestel online nieuwe rijaandrijvingen voor uw machine

FARGO-060721-9221

10 juni 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

De rijaandrijvingen van uw machine leveren erg zwaar werk. Zo zwaar dat ze waarschijnlijk niet de gehele levensduur van de machine meegaan. Bent u op zoek naar nieuwe rijmotoren voor het rijwerk van uw machine? U kunt ze gemakkelijk en snel bestellen via www.fargo-drives.com

Bij Fargo Drives kunt u gemakkelijk een hydraulische aandrijving voor uw machine zoeken, bestellen en betalen. Wanneer u een voorradige aandrijving voor 15:00 uur op een werkdag besteld, wordt deze dezelfde dag nog verzonden.

Ook elektrische aandrijvingen

Fargo Drives wil graag bijdragen aan duurzame en milieuvriendelijke industrieoplossingen. Daarom kunt u bij Fargo Drives ook terecht voor elektrische rijaandrijvingen. Met deze elektrische rijaandrijvingen wordt er een milieuvriendelijke oplossing zonder CO2-uitstoot aangeboden. Deze zijn vaak direct uitwisselbaar met bestaande hydraulische varianten.

Bent u op zoek naar een elektrische aandrijving voor uw machine? Neem gerust contact op met Fargo Drives, de specialisten helpen u graag verder: +31 (0)88 – 20 25 110.

10% korting bij een tweede aandrijving

Als uw aandrijving aan vervanging toe is, is de kans groot dat de aandrijving aan de andere kant van uw rijwerk ook bijna versleten is. Deze aandrijving heeft namelijk net zoveel rij-uren en belasting gehad als de aandrijving die vervangen moet worden. Om te voorkomen dat uw machine over een tijdje weer stil komt te staan, raden wij daarom altijd aan om een extra aandrijving te bestellen.

Om deze reden profiteert u op onze webshop altijd van 10% korting wanneer u een tweede aandrijving voor uw machine bestelt!

Lees meer over Fargo Drives op de website.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Olivia Castelein

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details