Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
BIA nodigt je uit: kom de nieuwste machines ontdekken en je skills tonen!

BIA nodigt je uit: kom de nieuwste machines ontdekken en je skills tonen!

Eind mei – begin juni organiseert BIA Belgium twee events in samenwerking met Heidelberg Materials. Op vrijdag 31 mei vindt de “BIA Experience Day” plaats, gevolgd door de eerste “BIA Excavator Skills Contest” op zondag 2 juni. Beide evenementen worden gehouden in de indrukwekkende steengroeve van Heidelberg in Quenast.

BIA Experience Day – vrijdag 31 mei

Tijdens de “BIA Experience Day” worden nieuwe machines en innovaties gepresenteerd. Bezoekers krijgen de kans om enkele van de nieuwste Komatsu-machines uitgebreid te testen onder begeleiding van BIA-productspecialisten.
In de Komatsu Driving Experience-truck, uitgerust met drie simulatoren, kunnen bezoekers virtuele machines besturen. De simulatoren zijn verbluffend realistisch en bieden de mogelijkheid om de meeste uiteenlopende uitdagende situaties veilig te simuleren.
BIA-partner Tramac toont er zijn gloednieuwe ARE-afstandsbestuurde hybride slooprobot; een unieke machine in zijn soort. Daarnaast zullen experts van SmartFleetDX de nieuwste innovaties op het gebied van 3D-machinesturing demonstreren.

BIA Excavator Skills Contest – zondag 2 juni

Op zondag 2 juni stelt Heidelberg Materials de steengroeve van Quenast open voor het brede publiek. Dit is een unieke gelegenheid om één van de grootste steengroeven van Europa van binnenuit te verkennen. Naast tal van activiteiten voor jong en oud, vindt tijdens deze open dag ook de eerste “BIA Excavator Skills Contest” plaats. Tijdens deze wedstrijd nemen professionele machinisten het tegen elkaar op in verschillende behendigheidsproeven met diverse graafmachines, van minigraver tot 30-tons machine. De winnaar ontvangt twee tickets voor de Grote Prijs Formule 1 in Spa-Francorchamps.
Omdat de plaatsen voor de Excavator Skills Contest beperkt zijn, is vooraf inschrijven aanbevolen.

Beide evenementen zijn gratis. Voor meer informatie en inschrijvingen, kunt u terecht op BIAGROUP.COM.

Locatie : Heidelberg Materials, Rue de Rebecq, 1430 Quenast

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details