Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Terug naar overzicht

BIA

Complete Solution Provider

BIA nv, maakt deel uit van de BIA Group,  een familiale onderneming, opgericht in 1902, en distributeur van hoogwaardig materieel voor grondverzet, constructie, industrie, steengroeven, sloop, recycling, stroomvoorziening.  De BIA Group is actief in de Benelux en meer dan 20 Afrikaanse landen en telt meer dan 1000 werknemers. De hoofdzetel van BIA nv is gevestigd in Overijse. In Fleurus en Izegem bevinden zich twee Service Centers.

Als Complete Solution Provider biedt BIA een totaalpakket op maat en begeleidt zijn klanten doorheen het volledige investeringstraject met als doel een zo laag mogelijke Total Cost of Ownership. Van bij de behoefteanalyse, over de keuze van de juiste machine, tot de financieringsoplossingen en service contracten; u kan permanent rekenen op de persoonlijke bijstand en opvolging van BIA!

Onze merken

BIA kiest steeds voor partners die gekenmerkt zijn door een hoog kwaliteitsniveau, technologische innovatie, betrouwbaarheid en efficiëntie.

  • KOMATSU : Wereldwijd nummer 2 in machines voor grondverzet, constructie, steengroeven….  Pionier in hybride technologie  en iMC (intelligent Machine Control).
  • METSO-OUTOTEC : breed gamma brekers, zeven en recyclingmachines voor diverse toepassingen.
  • PORTAFILL : compacte brekers en zeven; erg concurrentieel gepositioneerd en gebruiksvriendelijk.

Onze After-Sales troeven

In de twee BIA Service Centers staan meer dan 55 ervaren technici, bijgestaan door een team van Service engineers, voor u klaar.

  • 24/7 service: onze technisch team staat permanent paraat voor onmiddellijke interventie op locatie om de downtime tot een minimum te beperken.
  • One-Stop-Shop & Multi-merk aanbod: De Service Centers kunnen alle mogelijke herstellingen, onderhouden, aanpassingen, revisies, etc uitvoeren op alle machines ongeacht merk of type. Zo heeft de klant slechts één aanspreekpunt voor zijn volledige machinevloot, wat zowel operationeel als financieel erg efficiënt is.
  • Life Extension: Soms kan het financieel interessant zijn om een machine met vele draaiuren nog een tijdje operationeel te houden. BIA kan gedeeltelijke of volledige revisies uitvoeren die machine een tweede leven geven met gegarandeerde prestaties.
  • Service contracten: Elke klant is uniek;  daarom biedt BIA servicecontracten op maat die perfect beantwoorden aan de behoeften van elke klant.
  • Onderdelen: BIA garandeert een snelle levering van onderdelen, meestal binnen 24 uur, en dit tegen concurrentiële prijzen. De onderdelen worden geleverd vanuit het BIA magazijn in Puurs of rechtstreeks vanuit de Europese part centers van de leveranciers o.a. Komatsu in Vilvoorde.

MATRENT

Bij MATRENT, het verhuurfiliaal van BIA, kan u terecht voor de huur van grondverzetmachines, brekers en zeven. Het gaat steeds om zeer recent en perfect onderhouden materieel.  Huren kan van 1 dag tot meerder jaren.

2MAT

2MAT is de tweedehandsafdeling van BIA en beschikt over een permanente voorraad diverse constructiemachines in uitstekende staat. 2MAT neemt ook uw bestaande machines, ongeacht het merk, over.

bedrijfsvideo

bedrijfsfoto's

algemene informatie

Services MotorgraderAanbouwdelen/bakkenFleet ManagementGraafmachines op bandenGraafmachines op rupsMini/midigraversRijwerkenBrekersZeefmachinesSchrankladersTiltrotatorsWielladersBulldozersDumpersGPS-systemen Adres Rameistraat 123
3090 Overijse
België
Telefoonnummer +32 (0)2 / 689 28 11 E-mailadres [email protected] Website biagroup.com
Importeur VAN:
KOMATSUMETSOPORTAFILL
Fabrikant VAN:
BIA SMARTFLEET
Dealer VAN:
EUROSTEELITRTOPCON

kaart

Gerelateerde artikelen

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details