Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Bobcat E17 bouwt mee aan glasvezelnetwerk in België

Bobcat E17 bouwt mee aan glasvezelnetwerk in België

Bobcat Center Antwerpen is begonnen met het uitleveren van 80 Bobcat E17 minigraafmachines aan Proximus. Proximus heeft vorig jaar een aanbesteding uitgeschreven voor de levering van een grote aantal graafmachines om de uitrol van het glasvezelnet te kunnen realiseren. De machines worden ingezet op toegankelijke en minder toegankelijke plaatsen. De Bobcat E17 met zijn compacte afmetingen en sterke motor is als beste uit de bus gekomen.

Sinds begin dit jaar worden er wekelijks machines opgeleverd, zowel vanuit het filiaal in Kontich als vanuit de nieuwe vestiging in Herenthout. Rudi Willemen, zaakvoerder van Bobcat Center Antwerpen is zeer verheugd met dit contract. “De Bobcat E17 is een zeer solide en betrouwbare graafmachine met compacte afmetingen waardoor zelfs de moeilijk toegankelijke plaatsen bereikbaar zijn. Binnen no-time kunnen we bijna overal in België genieten van supersnel internet dankzij glasvezelkabel.”

Dat de Bobcat E17 de voorkeur heeft gekregen boven de concurrentie heeft met een aantal factoren te maken. Het onderstel waarvan de breedte hydraulisch kan worden verlaagd naar 98 centimeter zorgt ervoor dat de machine overal naar toe kan en ook de kleinste poortjes past zonder aan stabiliteit te verliezen als een grotere breedte mogelijk is. Daarnaast beschikt de Bobcat ook over twee rijsnelheden. Hierdoor kan de machine sneller verplaatst worden tussen twee projecten waarmee aanzienlijke productiviteitsvoordelen worden gerealiseerd. Iedere machine wordt eveneens uitgerust met een breekhamer waardoor, in combinatie met de sterke motor, geen ondergrond te hard is om door heen te komen.

Ook voor de bestuurder biedt de Bobcat E17 veel comfort. Alle versies zijn uitgerust met een luchtgeveerde stoel. Tezamen met de eenvoudige en logische bediening is het een gemakkelijke en comfortabel machine waar iedere gebruiker eenvoudig een hele dag in moeilijke condities mee vooruit kan.

Ga voor meer informatie over Bobcat en Bobcat-producten naar www.bobcat.com.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details