Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Breng je machine op tijd naar de werkplaats voor een rijwerk revisie

Breng je machine op tijd naar de werkplaats voor een rijwerk revisie

Schokt je machine tijdens het rijden, heb je spitse tanden op je sprockets, is je ketting opgerekt of heb je een ander probleem aan je rijwerk? Dan is het tijd voor een revisie in de werkplaats.

Het rijwerk van je machine levert zwaar werk en zal op den duur dan ook verslijten. Voor de levensduur van je machine is het uiterst belangrijk dat je je rijwerk regelmatig laat inspecteren op versleten rijwerk onderdelen. Vooral als je merkt dat één of meer van bovengenoemde punten bij jou van toepassing is.

Het is mogelijk om je versleten rijwerk onderdelen zelf te bestellen en vervangen, maar Verhoeven Rijwerk biedt je ook de optie om je rijwerk in de werkplaats te reviseren.

Rijwerk revisie in de werkplaats

Verhoeven Rijwerk heeft een werkplaats in Ninove, en daarnaast ook twee in Nederland (Maarheeze en Zeewolde). Deze werkplaatsen beschikken over alle materialen en ervaren monteurs om een complete rijwerk revisie zorgvuldig uit te voeren.

In de winterperiode is het regelmatig druk in de werkplaatsen, omdat men dan vaker stilstaat met zijn machine. Dus: wil je een revisie aan je rijwerk plannen? Neem dan snel contact op! Vol = Vol. 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details