Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Compact Machinery: reeds geruime tijd officiële invoerder van Kramer voor België

Compact Machinery: reeds geruime tijd officiële invoerder van Kramer voor België

Als officiële verdeler van Kramer voor België zet Compact Machinery met trots dit eersteklassenmerk nog eens in de kijker. Voor de bouwsector, wegenwerken, tuin en park, verhuurbedrijven, recyclagebedrijven en (overheids)instellingen heeft Kramer altijd de gepaste machine. Of het nu gaat om een compacte wiellader, een telescooplader of een verreiker. Het ontwerp dat rust op een stevig monobloc chassis en vierwielaandrijving met sturing op de vier wielen, een exclusiviteit van Kramer, heeft ervoor gezorgd dat het bedrijf leider is op de Europese markt.

De telescoopwielladers vieren dit jaar hun verjaardag, want Kramer bouwt al 25 jaar telewielladers. “Dit betekent dat we door de jaren heen veel ervaring en knowhow hebben opgedaan en onze machines continu hebben kunnen verbeteren”, klinkt het. Speciaal voor deze verjaardag bouwt Kramer een aantal gelimiteerde black edition Kramers. Deze Kramer 4007 telescooplader is zoals de naam het zegt volledig in het zwart en is uitgerust meer zeer opmerkelijke opties. “Een echte eyecatcher. Wees er snel bij want de aantallen zijn zeer beperkt”, klinkt het enthousiast.

Speciaal voor deze verjaardag bouwt Kramer een aantal gelimiteerde black edition Kramers.

 

Kramer 5035

De compacte Kramer 5035 dankt zijn kracht en wendbaarheid aan de vierwielaandrijving waarvan het voertuig is voorzien. De 5035 kan dus perfect ingezet worden op zowel grote als beperkte werkomgevingen. Verder heeft de 5035 een laag gewicht en een groot laadvermogen. Die verhouding garandeert efficiëntie en productiviteit.

Kramer 5050

De Kramer 5050 weegt op zijn beurt amper 2.650 kg waardoor deze op een aanhangwagen kan getransporteerd worden. De 5050 heeft een hefvermogen van 1.650 kg. Vanwege de aard van de machine en de gemakkelijke en goedkopere transportmogelijkheid, kan de wiellader worden gebruikt door tuin- en landschapsaannemers.

Kramer 1245

De Kramer 1245 verreiker is eveneens een zeer populaire machine. De machine weegt 2.530 kg, is 2,95 m lang, 1,56 m breed en dus ook ideaal voor op een aanhangwagen. Het hefvermogen van deze machine bedraagt 1.200 kg op 4,5 m hoogte. Met hun compacte afmetingen bieden Kramer-telescopen een breed scala aan toepassingen in vele industrieën. Deze efficiënte machines maken indruk met hun dynamische vierwielaandrijving, hoog laadvermogen, onovertroffen wendbaarheid en laag gewicht.

Kramer 8145T

“Het laadsysteem van onze grootste teles­coopwiellader in de bouw, de 8145T, heeft een Z-kinematica”, klinkt het bij Compact Machinery. “Dit betekent dat deze machine het beste van een wiellader en een telescooplader combineert en een overlaadhoogte van meer dan 5,19 m bereikt!” Naast toepassingsgebieden in de industrie en recycling kan de 8145T worden gebruikt voor materiaaltransport op grote bouwplaatsen, maar ook voor het laden en lossen van zware transportkettingen en -dragers. Dankzij het compacte modulaire ontwerp van de ladereenheid zijn de verschillende aanbouwdelen altijd perfect zichtbaar.       

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details