Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
De Rycke verhuur breidt huurvloot uit met 21 Hyundai Construction Equipment machines

De Rycke verhuur breidt huurvloot uit met 21 Hyundai Construction Equipment machines

De Rycke verhuur breidt haar huurvloot uit met 21 Hyundai machines. De deal werd gemaakt met HMB, de Belgische Construction Equipment dealer van Hyundai Construction Equipment Europe (HCEE) en is gebaseerd op vertrouwen in de dealer en het merk, de sterke all-round dealerservice, een vlotte dienst-na-verkoop en een ijzersterke prijs.

De Rycke verhuur neemt Hyundai Construction Equipment op in verhuurvloot

De Rycke verhuur is één van de grootste verhuurbedrijven in België met vestigingen in Beveren-Waas, Boom, Evergem, Tubeke en Tessenderlo. Met een verhuurvloot van meer dan 3.000 machines hebben ze voor elke job de juiste machine. Wegens de grote vraag naar machines op de verhuurmarkt kwam De Rycke verhuur al snel bij HMB terecht. De HX en HW–series machines staan immers bekend om hun duurzaamheid, operator comfort (met o.a. grote cabine, airco en groot touchscreen) en veiligheid. De aankoop omvat 21 machines waaronder 5 x 23,5 ton graafmachines (HX235LCR), 5 x 22 ton graafmachines (HX220L), 2 x 38 ton graafmachines (HX380L), 2 x 5,5 ton banden-graafmachines (HW55-9A), 5 x schrankladers (HSL650-7a) en 2 banden-graafmachines die elk 14 ton wegen (HW140).

Levering HX380L door De Rycke Trans bij De Rycke verhuur

 

Kern van de zaak: groot vertrouwen, sterke nabijheid, ijzersterke prijs, uitmuntende service en een feilloze dienst-na-verkoop

HMB was voor De Rycke verhuur geen onbekende. De persoonlijke contacten tussen Nico De Smit, commercieel vertegenwoordiger van HMB, en Peter De Rycke, stichter-zaakvoerder van De Rycke verhuur, vormden het startpunt. Bovendien merkte de klant dat het merk Hyundai Construction Equipment na 25 jaar op de Europese markt een vaste waarde is. De Koreaanse vloot doet op geen enkel vlak onder voor de andere merken. De machines zijn betaalbaar én behouden een sterke restwaarde na jaren trouwe dienst. Extra troeven zijn de vestigingen van HMB in Assenede en Beringen en het subdealernetwerk. De laatste nieuwe vestiging van De Rycke verhuur ligt bovendien pal naast het Europese hoofdkantoor van Hyundai Construction Equipment in Tessenderlo waar zich ook het 12.000 m2 grote onderdelenmagazijn bevindt. De garantie bij uitstek voor een snelle service in een industrie waar uptime van het grootste belang is!

De start van een mooi verhaal

Nico De Smit van HMB is alvast heel positief over deze mijlpaal: “Alles begint met een goede vertrouwensrelatie en een open communicatie tussen alle partijen. Natuurlijk was de concurrentie groot, maar door snel en transparant te handelen werd al snel duidelijk dat deze deal goed zat. Ik ben ervan overtuigd dat onze samenwerking alle partijen ten goede komt. De Rycke verhuur organiseert dagelijks gratis demo’s. Onze machines komen op die manier bij klanten die we anders moeilijk kunnen bereiken. De eerste feedback van huurklanten is ondertussen uitermate positief: zij zijn aangenaam verrast over het comfort en de hijskracht.”

Peter De Rycke van zijn kant stelt het als volgt: “Eigenlijk is het heel eenvoudig. Concurrentieel blijven is de sleutel van ons succes – en dat mag je in ruime zin opvatten. Wij werken continu aan de vernieuwing van onze vloot. Onze missie bij De Rycke verhuur is niet voor niks dat we de beste kwaliteit en service bieden aan de sterkste prijs. En net daar vonden wij de perfecte match met HMB en HCEE. Ik kijk al uit naar het vervolgverhaal.”

Bart Brepoels, Account Manager Construction Equipment bij HCEE: “Voor Hyundai Construction Equipment Europe is dit een opsteker. Meer en meer nemen we de rol van solide partner in de verhuurindustrie op. Met ons Europese onderdelenmagazijn in België en ons fijnmazige dealernetwerk – waar een persoonlijk contact en snelle, goede service nog echt telt – zijn wij er als bedrijf helemaal klaar voor om ook in dit segment te groeien. Natuurlijk speelt de sterkte van onze dealer HMB een sleutelrol aangezien zij in rechtstreeks contact met De Rycke verhuur staan. Het sterke vertrouwen in de dealer gecombineerd met de know-how en back-up van HCEE hebben tot een succesverhaal geleid!”

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details