Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Nieuws

Demarec en Steelwrist hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend voor SQ volautomatische snelwisselsystemen

Demarec-grapple_SQ-coupler_580px

22 november 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Demarec en Steelwrist kondigen een samenwerking aan voor Steelwrist SQ volautomatische adapters en kopplaten voor Demarec-producten en SQ-snelwissels.

De wereldwijde vraag naar volautomatische snelwissel systemen voor graafmachines blijft groeien in de sloop- en infrasector. Steelwrist SQ-snelwissels worden door klanten gewaardeerd vanwege de verhoogde veiligheid en het vermogen om hydraulisch aangedreven uitrustingsstukken in seconden te wisselen zonder de cabine te verlaten. Het assortiment omvat SQ60, SQ65, SQ70, SQ70/55, SQ80 en de recent geïntroduceerde SQ90, het grootste model tot nu toe. Steelwrist SQ-producten volgen de Open-S-industriestandaard voor volautomatische snelwisselsysytemen voor graafmachines.

Demarec is een van de topfabrikanten van hydraulische aanbouwdelen voor de sloop- en recyclingindustrie. Met meer dan 25 jaar ervaring in de sector is Demarec succesvol in het beantwoorden van marktvragen met innovatieve technologie en expertise.

“Bij Demarec kennen we als geen ander de voordelen van de volautomatische snelwissel in combinatie met ons sloop- en recyclingmaterieel. Vraag en aanbod in de markt van automatische snelwisselsystemen is de afgelopen jaren sterk veranderd. Tegenwoordig zijn er meer leveranciers van dergelijke systemen op de markt actief om aan de continu groeiende vraag naar volautomatische systemen te voldoen. Als specialist in volautomatische snelwissels zijn we ook deze samenwerking met Steelwrist aangegaan”, zegt Marcel Vening, Managing Director Marketing en Sales bij Demarec.

“Eigenaars en machinisten beginnen de technologie van volautomatische koppelingen echt te adopteren, en in de sloopindustrie wordt het in veel gevallen een must. Met de Steelwrist SQ en Qplus technologie kunnen we Demarec direct vanuit de fabriek ondersteunen. Demarec, met hun focus op kwaliteitsproducten en ondersteuning, is een goed voorbeeld van een aanbouwdelenfabrikant waarmee we heel graag samenwerken”, zegt Stefan Stockhaus, CEO van Steelwrist AB.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Olivia Castelein

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details