Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Demo Days 2020 gaat niet

Demo Days 2020 gaat niet

Kwaliteit is voor The Fair Experts niet zomaar een hol begrip. Een kwalitatieve beurs organiseren met kwalitatieve bezoekers in een professionele maar toch familiale sfeer is een dagelijks streven. Het is intussen echter duidelijk geworden dat de Corona-crisis roet in het eten gooit. Na intensief overleg met een aantal exposanten en rondvraag in de markt, moest nu toch de moeilijke beslissing worden genomen om Demo Days 2020 niet te laten doorgaan.

Hoewel Demo Days in veilige omstandigheden kon georganiseerd worden, zou de beurs niet hetzelfde geweest zijn als de voorgaande editie. De bezoekersregistraties lopen dan wel vlot, het is lang niet zeker of er voldoende bezoekers zullen komen om de exposanten een succesvolle deelname te garanderen. Ook is duidelijk geworden dat niemand kan voorspellen welke maatregelen er nog zullen worden genomen of hoe de Corona-crisis verder zal evolueren.

Het is dan ook met grote spijt en pijn in het hart dat de organisatie deze beslissing heeft genomen. Het getuigt in elk geval van verantwoordelijkheidszin. Er was nochtans al massaal geïnvesteerd in de mediacampagne en in de operationele voorbereiding. Alle exposanten, leveranciers en bezoekers die zich hadden geëngageerd voor Demo Days worden dan ook oprecht bedankt.

De volgende editie van Demo Days is voorzien op 3 en 4 september 2022.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details