Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Doka introduceert steigersysteem Ringlock als uitbreiding van haar bekistingsportfolio
Ringlock. Eén steigersysteem. Talloze toepassingen.

Doka introduceert steigersysteem Ringlock als uitbreiding van haar bekistingsportfolio

DOKA – Stand 182

Met ingang van het nieuwe jaar 2023 is Doka 100% eigenaar geworden van AT-PAC, een van oorsprong Amerikaans bedrijf met een decennialange ervaring in steigersystemen. Zo kan Doka voortaan zijn klanten wereldwijd oplossingen uit één hand aanbieden op het gebied van bekistingen én steigers, voor toepassingen zowel in de bouw als in de industrie.

Ringlock – de modulaire steiger van Doka

Ringlock is een goed doordachte oplossing. Niet alleen wat betreft het modulaire steigersysteem zelf, maar ook wat betreft de veelzijdige toepassingsmogelijkheden, zoals wapeningssteigers, trappentorens  en gevelsteigers.

Of nu een complex gebouw in de steigers moet worden gezet of een veilige toegang tot een bouwplaats moet worden gecreëerd, de modulaire steiger Ringlock biedt voor elke toepassing de optimale oplossing.

Het inmiddels DIBT-gecertificeerde steigersysteem wordt zowel onder de vorm van verhuur als verkoop aangeboden.

DokaXdek – de nieuwe dimensie in vloerbekisting. 

DokaXdek is een vloerbekistingssysteem voor toepassing en combinatie op veel verschillende manieren. DokaXdek is geschikt voor alle bouwplaatsen, variërend van kleine residentiële projecten tot grote bouwplaatsen. Voor elk type vloergeometrie zorgt DokaXdek voor meer veiligheid, ergonomie en zuinigheid. Het DokaXdek systeem bestaat uit de DokaXdek tafel, het DokaXdek paneel en het DokaXdek I-frame. Bovendien maakt de DokaXbot een grote stap richting automatisering mogelijk. 

Lichte kaderbekisting DokaXlight

Een nieuw product met een indrukwekkend laag gewicht, maar ook een lange levensduur, is de vederlichte, universele aluminium kaderbekisting DokaXlight. Met een gewicht van minder dan 20 kg/m² en een druk van 50 kN/m² van vers beton zal het in de toekomst het lichtste product uit het Doka-assortiment zijn. Het lage gewicht en de ergonomische bediening maken het mogelijk om het product zonder kraan en met slechts één persoon te bedienen.

Stelschoor DokaRex

De snelle, lichte en precieze stelschoor DokaRex is speciaal ontworpen voor gebruik met prefab betonelementen. Met slechts vier verschillende soorten schoren wordt het lengtebereik van 1,80 tot 10,20 m volledig gedekt. Met zijn geavanceerde technologie zet het product nieuwe maatstaven op het gebied van flexibiliteit en precisie. Het lichte en ergonomische ontwerp maakt het werken gemakkelijk en comfortabel. Optioneel kan DokaRex ook bij wandbekistingen worden gebruikt.

Beton monitoring met Concremote

Concremote sensoren kunnen worden ingebouwd in de bekisting (wanden) of in het vers gestorte beton (vloerplaten). Via een webportaal wordt de ontwikkeling van de druksterkte in situ in real-time geregistreerd. De gewenste waarden omtrent vroegtijdige benodigde sterkte om over te gaan tot het ontkisten worden via e-mail of SMS gesignaleerd. Alzo worden de globale uitvoeringstermijnen en –kosten gereduceerd.

Online Shop : shop.doka.com 

Met een eigen Online Shop maakt Doka sinds 2019 gebruik van de mogelijkheden van de digitalisering in e-commerce. Klanten hebben toegang tot het online productaanbod via alle gangbare apparaten en kunnen op elk moment Doka-producten kopen. ​

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details