Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Doosan Bobcat benoemt Gary Hornbacher tot nieuwe EMEA-president

Doosan Bobcat benoemt Gary Hornbacher tot nieuwe EMEA-president

Doosan Bobcat, wereldwijd leider in compacte machines, heeft Gary Hornbacher benoemd tot president voor de regio Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA). Hij gaat werken vanuit Dobris in Tsjechië, waar het bedrijf zijn productiefaciliteit, R&D-centrum, trainingsinstituut en EMEA-hoofdkantoor heeft gevestigd op één campus van 120.000 m2. 

Gary Hornbacher heeft veel verschillende functies bekleed tijdens zijn 36-jarige loopbaan bij Doosan Bobcat. Hij heeft uitgebreide ervaring in sales & marketing, product management, strategie en quality management. Voordat hij naar EMEA kwam, was zijn laatste functie vice-president van Channel Development & Training bij Doosan Bobcat North America.

“We heten Gary Hornbacher van harte welkom als nieuwe president van Doosan Bobcat EMEA,” zei Scott Park, CEO en Vice Chairman van Doosan Bobcat. “De ervaring, die Gary als Senior Vice-President Commercial in de EMEA-regio en in verschillende functies binnen Bobcat heeft opgedaan, geven ons de zekerheid dat hij onze strategische visie en ons motto – we stellen mensen in staat om meer te bereiken – effectief kan realiseren.”

In zijn nieuwe rol streeft Gary Hornbacher naar een cultuur waarin mensen voorop staan door een omgeving van samenwerking te creëren waarin mensen floreren door hun talenten optimaal te benutten om zo geweldige resultaten te bereiken. “Ik vind het erg leuk om deel uit te maken van de Bobcat EMEA-regio en ik kijk ernaar uit om weer met het team samen te werken”, zei hij.

Gary Hornbacher is door de jaren heen zeer loyaal aan het bedrijf gebleven, wat volgens hem komt door drie aspecten die uniek zijn voor Bobcat: “Ten eerste richt Bobcat zich altijd op het oplossen van de grootste problemen van onze klanten, of dit nu via innovatieve technologie is of door samen te werken met onze dealers om de verwachtingen van onze klanten te overtreffen”, zei Gary Hornbacher. “Ten tweede zijn medewerkers van Bobcat er trots op om voor een sterk en gerenommeerd merk te werken. Wij investeren in onze mensen door medewerkers te coachen en hen zich voortdurend verder te laten ontwikkelen. Ten derde is Bobcat een sterke partner, die de omgeving waar we wonen en werken wil verbeteren. Het is hartverwarmend om bij een bedrijf te werken dat medewerkers de kans geeft bij te dragen aan hun eigen gemeenschappen met door het bedrijf gesponsord vrijwilligerswerk en schenkingen,” sloot Gary Hornbacher af.

Gary Hornbacher begint zijn nieuwe functie als Doosan Bobcat EMEA President per 1 juli 2023. Hij legt verantwoording af aan Scott Park, CEO en Vice-Chairman van Doosan Bobcat.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details