Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Eerste editie CEBEKO Demo Days groot succes
Op vrijdag 20 en zaterdag 21 mei vond op Bedrijventerrein Ringaert in Torhout de Groundbreaking Demo Days plaats.

Eerste editie CEBEKO Demo Days groot succes

Op vrijdag 20 en zaterdag 21 mei vond op Bedrijventerrein Ringaert in Torhout de Groundbreaking Demo Days plaats. Het evenement liet bestaande en toekomstige klanten op een uitdagende manier kennismaken met een uitgebreid aanbod compacte grondverzetmachines. CEBEKO is alvast zeer tevreden over de opkomst tijdens deze eerste editie.

Bedrijventerrein Ringaert was met zijn 1,6 ha was de ideale setting voor het organiseren van deze Demo Days. Tijdens dit tweedaags event lag de focus op werkende machines van Yanmar, Cormidi en Thwaites. Als officieel dealer-invoerder van deze merken kon CEBEKO een mooie variatie laten zien. Alle machines werden individueel of in duo gepresenteerd en voorzien van een hele resem aanbouwdelen van onder andere Cangini, Gyru-Star en Engcon. 

Tijdens het tweedaags event lag de focus op werkende machines van Yanmar, Cormidi en Thwaites.

“Onze klanten geven vaak aan dat ze een machine graag eerst in actie zien of zelf wensen uit te testen voor ze overgaan tot de daadwerkelijke aankoop ervan. Onze verkopers verzorgen daarom op regelmatige basis demo’s op locatie”, vertelt zaakvoerder Tom Dekoninck. “De nieuwbouwlocatie zal bijna dubbel zo groot zijn als de huidige locaties. Op deze indrukwekkende site zal er ruimte zijn voor een zandzone die dienst zal doen als demoruimte. Zo kunnen onze klanten de gewenste machine of aanbouwdeel bij CEBEKO ter plaatse uittesten.”

Voor dit evenement sloeg CEBEKO de handen in elkaar met tal van partners: Engcon, MAN West-Vlaanderen, Traxgo, Zakenkantoor Pauwels, Electro-Test, Signz en De Schepper Aanhangwagens kregen elk een eigen plekje op het terrein. Ze zijn allen trouwe leveranciers van CEBEKO en bieden elk hun eigen meerwaarde bij de aankoop van een nieuwe machine. Uiteraard was er ook de nodige ruimte voor netwerking en gezelligheid. “We kregen alvast veel positieve reacties van onze klanten. Het is dan ook zeker de bedoeling dat er in de toekomst een vervolg komt op de Groundbreaking Demo Days”, aldus Tom Dekoninck.

CEBEKO op de MATEXPO Demo Days 

CEBEKO zal als officieel dealer-invoerder en vaste partner van Yanmar te vinden zijn op hun stand tijdens de Demo Days op 3 en 4 september voor persoonlijk advies en een antwoord op al uw vragen.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details