Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Eerste kennismaking met de nieuwe Doosan 30-tons Stage V graafmachine op Bauma

Eerste kennismaking met de nieuwe Doosan 30-tons Stage V graafmachine op Bauma

De Bauma 2019 is het ideale platform voor een eerste presentatie van de volgende generatie middelzware Doosan-graafmachines op rupsen. Op de stand van Doosan is de DX300LC-7 30‑tons graafmachine te zien, die aan Stage V voldoet. De DX300LC-7 biedt uitstekende prestaties, uitgebreide gebruiksfuncties, een laag brandstofverbruik, betrouwbaarheid en een lange levensduur in de klasse van 30-tons graafmachines.

Zoals de bezoekers aan de Doosan-stand op de Bauma kunnen zien, bouwen de ‘LC-7’ Stage V graafmachines zoals de nieuwe DX300LC-7, voort op het uiterst succesvolle ontwerp van de vorige Stage IV machines. De nieuwe LC-7 graafmachines bieden belangrijke verbeteringen met betrekking tot het comfort voor de bestuurder, de bestuurbaarheid van de machine, de productiviteit, de beschikbaarheid en het investeringsrendement. Opvallend zijn echter met name het lage brandstofverbruik, het hoge vermogen, duurzaamheid en veelzijdigheid.

Comfort en eenvoudige bediening

Doosan Bauma

Waar de cabines van de middelzware Doosan-graafmachines al bekendstaan om de ruimte en ergonomische vormgeving, bieden die van de DX300LC-7 een nog hoger niveau van comfort en gebruiksgemak. De nieuwe cabine heeft standaard niet alleen meer features dan andere machines op de markt, maar ook een uitstekende bestuurbaarheid en precisie voor alle toepassingen.

Belangrijke nieuwe features

  • Nieuw 8-inch touchscreen, dat 30% groter is en meer informatie geeft.
  • Sleutelloos startsysteem
  • Standaard panoramische 360° camera, ultrasoon sensoren (optioneel),
    led-werkverlichting (optioneel)
  • Nieuw slim vermogensmanagement, waarmee tot 7% minder brandstof verbruikt
    wordt
  • Verbeterd cabine-ontwerp

Om aan de nieuwe emissievoorschriften voor Stage V motoren te voldoen, wordt de DX300LC‑7 aangedreven door een nieuwe Doosan DL08 motor, zonder uitlaatgasrecirculatie, zodat de roetvorming minimaal is. Zij gebruikt de DOC/DPF+SCR nabehandelingstechnologie, waarop gedurende de eerste 8000 bedrijfsuren geen onderhoud nodig is.

Doosan Bauma

De nieuwe DX300LC-7 komt af fabriek met het ultramoderne DoosanConnect draadloze machineparkbeheersysteem. Het DoosanConnect-systeem biedt een machine-parkbeheersysteem waarmee de prestaties en de veiligheid van de machines kunnen worden bewaakt en waarmee preventief onderhoud wordt gestimuleerd. Het systeem is standaard beschikbaar op alle nieuwe Doosan-graafmachines vanaf 14 ton, alle nieuwe Doosan-wielladers en de nieuwe generatie Doosan-knikdumpers.

Het DoosanConnect-systeem is ook als set beschikbaar voor inbouw achteraf. Klanten krijgen hun eigen account om de met dit systeem uitgeruste machines uit hun machinepark te beheren.

Ga voor meer informatie over Doosan bouwmachines naar de website: www.doosanequipment.eu

Ga voor meer informatie over Doosan en Doosan-producten naar www.doosanequipment.eu

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details