Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Energreen radiografisch bestuurbare werktuigdragers

Energreen radiografisch bestuurbare werktuigdragers

Dit type machines is speciaal ontworpen om te werken in, voor de gebruiker, moeilijke of potentieel onveilige omstandigheden.

Doordat alle machine- en werktuigfuncties vanop afstand bediend kunnen worden, hoeft de gebruiker zich niet in een onveilige situatie te begeven en wordt hij bovendien niet blootgesteld aan machinelawaai- of trillingen, aan uitlaatgassen of aan wegslingerend materiaal.

Locaties waar deze werktuigdragers ingezet kunnen worden zijn onder andere hellingen langs (snel)wegen, moeilijk bereikbare plaatsen, bosgebieden, met struikgewas overgroeid terrein en moerassig gebied.

Op plaatsen die niet toegankelijk zijn voor een gewone, of met telescopische arm uitgeruste werktuigdrager, hoeft men niet meer een hele ploeg mensen aan het werk te zetten (en te voorzien van machines zoals bosmaaiers) om het werk manueel uit te voeren.

Een investering in een Energreen Robo machine, bediend door slechts 1 persoon, zal dan ook heel wat tijd- en kostenbesparende voordelen opleveren.

Voor elk van deze machines is een heel scala aan werktuigen beschikbaar voor groenonderhoud, bosbouw, landbouw en winterservice. In onderstaande video’s kan u bekijken voor welke toepassingen deze machines zoal ingezet kunnen worden.

Het Italiaanse Energreen was en is nog steeds een pionier in dit type van machines, wat weerspiegeld wordt in het uitgebreide gamma.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details