Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Geluidsarme en veilige bedrijfswageninrichting op maat

Geluidsarme en veilige bedrijfswageninrichting op maat

Met als doel het professioneel inrichten van bedrijfsvoertuigen werd internationaal StoreVan opgericht in 2003 door de Italiaanse Fami-groep. StoreVan is tevens actief in België via StoreVan Vlaanderen, met een vestiging in Wetteren, en profileert zich als specialist in geluidsarme, veilige en uitgekiende inrichtingen. Verder treedt StoreVan ook als distributeur van de veiligheidsproducten van het Nederlandse GrootJebbink.

StoreVan Vlaanderen is actief aan de slag met het aanbod van alle producten van StoreVan en de industriële groep Fami. Het productgamma omvat alles om van een lichte bedrijfswagen een optimaal werkinstrument te maken. Belangrijk daarbij is dat het moederhuis Fami alle producten zelf ontwikkelt, test en produceert met een bijzonder grote aandacht voor gewicht, veiligheid, praktische toepasbaarheid, duurzaamheid en economie. Bovendien zijn alle producten Europees gecertificeerd.

Het aantal mogelijkheden voor de klant is nagenoeg oneindig.

Veelzijdigheid

Als StoreVan commercialiseert de groep de producten ontwikkeld en gebouwd door Fami en zorgt voor een professionele inbouw en naverkoopdienst. Didier Van Pethegem, zaakvoerder van StoreVan Vlaanderen wijst op enkele unieke eigenschappen van de producten: “Voor de producten gebruiken we gegalvaniseerd, verzinkt staal of in een elektrostatisch kataforesebad behandeld staal, dat licht is als aluminium maar geconstrueerd voor zware beladingen door de doos- en kokerprofielen. StoreVan is wereldwijd de enige fabrikant van bedrijfswageninrichting die deze technologie gebruikt. De inrichtingen worden op maat gemaakt voor onze klanten, zodat ze optimaal aan hun doel beantwoorden. Het ontwerp is trouwens gratis. Door de gepatenteerde en gecertificeerde constructies (conform de Europese ECE-R17 botsproef bij 50 km/u) kan de klant rekenen op een geluidsarme, veilige en uitgekiende inrichting, geplaatst door onze professionele medewerkers. We hebben er alle vertrouwen in, vandaar ook onze drie jaar garantie.”

Het standaardgamma omvat al meer dan 4.000 mogelijke onderdelen, gecombineerd met een zeer groot assortiment accessoires. “Om de klant te helpen bij de keuze van zijn bedrijfswageninrichting krijgen de klanten 3D-tekeningen van het specifieke model en van de desbetreffende inrichting”, gaat Didier Van Pethegem verder. “Dat is een zeer realistisch hulpmiddel als simulatie van de voorgestelde inrichting. De klant kan zich werkelijk een idee vormen van hoe de binneninrichting er zal uitzien voor er tot de realisatie wordt overgegaan. Dankzij de hi-tech software en de hoge professionaliteit van het programma kunnen gebruikers in slechts een paar minuten de binnenkant van hun bedrijfsvoertuig aanpassen aan hun wensen. Het
StoreVan-programma omvat producten op maat voor elk type en merk van lichte bedrijfsvoertuigen.”

Het programma van StoreVan omvat onder meer:

• Vloeren en wandbekleding met voorgevormde vloeren en wandbekleding om de carrosserie van het voertuig tegen slijtage en schade te beschermen. 

• Aluminium traanplaat

• Geperforeerde stalen bescherming om de ruiten van de bestelwagen te beschermen

• Oprijrampen in diverse uitvoeringen

• Ladder- en dakdragers

• Dubbele vloeren voor het maximaliseren van het laadvolume van het voertuig met verticaal uitschuifbare systemen en laden die onder de laadvloer liggen.

• Horizontale laadsystemen

• Ladingzekering

• Specifieke verlichting

 

Het Store-Box-systeem van StoreVan is de oplossing voor de opslag en transport van gereedschap en kleine onderdelen. Store-Box bestaat uit een naar eigen voorkeur samen te stellen pakket van kleine onderdelenkoffers, bagagekarretjes, verdelers en mobile modules, die een volledige oplossing voor het transport van het materieel van het voertuig naar de werkplek vormen.  

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details