Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Groep Maes pakt uit met zijn hoogwerkers! | Demo Dag 16 mei 2019

Groep Maes pakt uit met zijn hoogwerkers! | Demo Dag 16 mei 2019

Donderdag 16 mei organiseert Groep Maes tussen 13u en 21u een demo-dag in hun vestiging te Pulle (Zandhoven). Twee firma’s binnen de groep slaan de handen in elkaar en nodigen hun klanten uit om tijdens een hapje en een drankje een aantal bijzondere hoogwerkers in hun assortiment te bezichtigen.

Maes Hoogwerkers verhuurt al meer dan 40 jaar hoogwerkers op vrachtwagen en spinhoogwerkers met bedienaar tot maar liefst 103m hoogte en beschikt over het grootste assortiment van hoge hoogwerkers in Europa (hoger dan 50m). Maes Hoogwerkers organiseert dit event om zijn splinternieuwe hoogwerker op vrachtwagen 90m Ruthmann T 900 HF voor te stellen. Deze hoogwerker heeft een indrukwekkende grafiek met een zijdelings bereik van maar liefst 42m. De durvers onder de aanwezigen mogen de nieuwe hoogwerker op vrachtwagen als één van de eersten uitproberen. Op 90m hoogte kunnen ze genieten van een prachtig uitzicht over de groene Kempen terwijl een drone van Aetos Drones foto’s van hen maakt op hoogte. Aetos Drones behoort eveneens tot Groep Maes en is gespecialiseerd in de industriële toepassing van drones.

hoogwerker-op-vrachtwagen-103m-kopieren

Verder geeft Maes Hoogwerkers op het evenement live demonstraties van zijn powerlift systeem. Dit is een uniek systeem dat op de korf van een hoogwerker gemonteerd wordt waardoor er niet alleen mensen maar ook materiaal mee naar boven kan zonder dat de klant hiervoor een bijkomend toestel moet huren. “We merken dat het powerlift systeem nog onvoldoende gekend is en daarom organiseren wij deze demo-dag.” Aldus Keena Vanhout, CEO van Maes Hoogwerkers en Montaco. “Dit systeem biedt enorme voordelen in onder andere de telecom- en bouwsector maar ook in de zware industrie.”

Het ‘kleine’ broertje van Maes Hoogwerkers, Rent and Sale@Groep Maes, verkoopt en verhuurt voor lange termijn (vanaf 6 maanden) hoogwerkers op chassis-cabine en op bestelwagen zonder bedienaar. De hoogwerkers variëren van 10 tot 27m werkhoogte en zijn geschikt voor rijbewijs B. Maar ook voor de aankoop van hoogwerkers op een onderwagen van meer dan 3,5 ton (rijbewijs C) kan u bij Rent and Sale@Groep Maes terecht. Het uitgebreide gamma bestaat uit hoogwerkers van verschillende merken.

Rent and Sale@Groep Maes levert zijn hoogwerkers volledig gebruiksklaar, dit wil zeggen met de vereiste keuringen, certificaten, nummerplaten en signalisatie. Het enige dat de klant dient te voorzien is een bedienaar. Na verkoop blijft Rent and Sale@Groep Maes klaarstaan voor zijn klanten; voor onderhoud en herstellingen aan de hoogwerker kan u er immers ook terecht. Met een flexibele en persoonlijke aanpak biedt de firma van Jan Maes technische ondersteuning en een 24/7 dienst in geval van panne. Als onderdeel van Groep Maes beschikt Rent and Sale@Groep Maes over een ongeëvenaarde ervaring en vakkennis.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details