Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Groep Maes stelt zijn hoogwerkers tentoon!

Groep Maes stelt zijn hoogwerkers tentoon!

Onder een stralende zon stelde Groep Maes gisteren verschillende van zijn hoogwerkers tentoon aan een 150-tal genodigden in hun vestiging te Pulle (Zandhoven). Verschillende hoogwerkers op vrachtwagen die Maes Hoogwerkers verhuurt, stonden opgesteld met als paradepaardje de splinternieuwe hoogwerker op vrachtwagen 90m Ruthmann T 900 HF die maar liefst een zijdelings bereik tot 42m heeft. De genodigden die wensten, en durfden, konden als één van de eersten met de nieuwe hoogwerker naar boven. Dankzij het heldere weer genoten ze van een weid zicht over de Provincie Antwerpen. Eens boven kwam een drone van Aetos Drones foto’s nemen van de mensen in de korf. Aetos Drones behoort ook tot Groep Maes en is gespecialiseerd in de industriële toepassing van drones. Terug beneden konden de mensen hun foto afhalen als aandenken aan deze unieke ervaring. Een andere hoogwerker demonstreerde hoe er efficiënt naast mensen tegelijkertijd ook materiaal met een hoogwerker mee naar boven kan dankzij het unieke powerlift systeem. Maes Hoogwerkers is de enige in België die dit systeem aanbiedt.

Ruthmann T 900 HF

Daarnaast waren er ook tal van hoogwerkers op chassis-cabine en op bestelwagen van Rent and Sale@Groep Maes te bezichtigen. De werkhoogte van deze toestellen varieert van 10m tot 27m. Deze hoogwerkers zijn geschikt voor rijbewijs B en worden verkocht, of verhuurd voor lange termijn (minstens 6 maanden), aan een uitgebreid cliënteel van ramenwassers, steden & gemeenten, reclamebureau’s, onderaannemers van nutsmaatschappijen, … Ook voor de aankoop van hoogwerkers op een onderwagen van meer dan 3,5 ton (rijbewijs C) kan u bij Rent and Sale@Groep Maes terecht.

“Wij onderscheiden ons door service.” Legt Jan Maes, technisch directeur bij Groep Maes, uit. “Wij hebben een ervaren ploeg van techniekers die dag en nacht klaar staan voor onze klanten in geval van problemen.” Rent and Sale@Groep Maes levert zijn hoogwerkers volledig gebruiksklaar af aan zijn klanten, dit wil zeggen met de vereiste keuringen, certificaten, nummerplaten en signalisatie. “Maar ook na verkoop kan u bij ons steeds terecht voor onderhoud en herstellingen aan de hoogwerker. Hiervoor werken we samen met onze technische afdeling Maes Services die alle kranen en hoogwerkers van Groep Maes, maar ook van externe klanten, onderhoudt en herstelt.”

Ruthmann T 900 HF

Het was een gezellig samenzijn van Maes Hoogwerkers en Rent and Sale@Groep Maes met hun klanten die ervan genoten om de indrukwekkende hoogwerkers tijdens een hapje en een drankje van dichtbij te bekijken. Een tocht naar 90m hoogte was de kers op de taart!

Ruthmann T 900 HF Ruthmann T 900 HF Ruthmann T 900 HF

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details