Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Hyundai Construction Equipment Europe wint Samoter Technical Innovation Award in de categorie Middelgrote wielladers

Hyundai Construction Equipment Europe wint Samoter Technical Innovation Award in de categorie Middelgrote wielladers

Wiellader HL960A – de start van een nieuwe serie wielladers

Hyundai Construction Equipment Europe (HCEE) wint de Samoter Technical Innovation Award in de categorie Middelgrote wielladers voor de nieuwe HL960A-wiellader (met Stage V-motor) tijdens de ceremonie voor de Samoter Innovation Awards in Hotel Due Torri in Verona op 23 januari.

Het winnende team komt naar Italië!

Dit is onze bekroonde HL960A. Deze Stage V-wiellader won de Technical Innovation Award in de categorie Middelgrote wielladers. En daarom staat deze machine centraal bij onze stand tijdens Samoter 2020.

Uitmuntende eigenschappen voor de volgende generatie wielladers

Het is geen verrassing dat de HL960A deze gerenommeerde prijs won. Deze machine beschikt over talloze interessante kenmerken en functies. De productontwikkelingsafdeling van HCEE presenteert met trots een scala aan toonaangevende technologische verbeteringen, die rechtstreeks gerelateerd zijn een verbeterde brandstofzuinigheid, verbeterde veiligheid, langere bedrijfstijd en een verbeterd beheer van het machinepark.

De nieuwe A-serie omvat meer dan alleen de Stage V-norm

De A-serie bestaat uit machines die voldoen aan de Europese emissienorm Stage V. Hyundai Construction Equipment Europe (HCEE) heeft besloten om niet alleen aan de verplichte Europese vereisten te voldoen, maar nog veel verder te gaan. Daardoor kan HCEE zijn brede klantenbasis een nieuwe reeks machines aanbieden die maximale prestaties leveren, de productiviteit verhogen, cruciale veiligheidskenmerken toevoegen, het bedrijfstijdenbeheer en de bedrijfstijden van de machines verbeteren en tegelijkertijd bedieningsvriendelijk zijn voor de machinisten, kortom: de geboorte van de nieuwe A-serie!

Overzicht van belangrijkste kenmerken en voordelen voor de klant van de HL960A

Ervaar “Moving You Further” met de HL960A

Nicolas Rousseau, directeur Sales en Marketing voor de divisie Construction Equipment bij HCEE, zei over het belang van de prijs: “Het is voor ons een absolute eer dat we deze prijs voor technische innovatie in ontvangst mogen nemen, ook omdat deze prijs is toegekend door experts uit de sector en journalisten van de meest gezaghebbende Italiaanse en internationale publicaties in de sector voor bouwmachines. Het laat meteen zien waar Hyundai voor staat: de ervaring van de klant met Hyundai, van de eersteklas machines en technologie tot de complete gemoedsrust dankzij het uitstekende dealernetwerk, de hoogstaande service en de prima beschikbaarheid van reserveonderdelen binnen Europa. We zijn zeer dankbaar dat we deze prijs hebben gewonnen dankzij onze continue inspanningen om verder te gaan in technologie en comfort voor onze machinisten. Dus bedankt voor deze prijs!“.

Dus kom vooral langs bij de stand van Hyundai tijdens Samoter 2020 en ontmoet de mensen en machines van Hyundai!

Bezoekers zijn van harte welkom bij onze stand. De stand heeft een nieuw uiterlijk gekregen, waardoor HCEE zich als merk sterker in de markt kan positioneren en zijn naamsbekendheid kan uitbreiden. HCEE ziet veel mogelijkheden op de Italiaanse markt en heeft flink in een sterk en dynamisch dealernetwerk geïnvesteerd. Medewerkers van Hyundai Construction Equipment Europe, mensen van het hoofdkwartier van Hyundai in Korea, afgevaardigden van het Europese dealernetwerk en een aantal productspecialisten hopen veel bezoekers te ontvangen die in de producten van Hyundai zijn geïnteresseerd. Bij de stand ligt de focus vooral op de bekroonde HL960A, de minigraafmachine van 1 ton met een volledig elektrische optie, de nieuwe Stage V-producten en het fotohokje. Klanten van Hyundai zijn welkom in de ontvangstruimte.

De stand van Hyundai Construction Equipment Europe tijdens Samoter bevindt zich in Hal 10, A1-B2

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details