Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Innovatieve compacte funderingsmachines met registratiesysteem
De compacte hydraulische Heistelling IFP20-E. Rechts Frank van Deursen.

Innovatieve compacte funderingsmachines met registratiesysteem

Wie veel te maken heeft met compact funderingswerk in de binnenstad of op een ander klein of lastig bereikbaar terrein, moet zeker eens contact opnemen met INPIEQ. Naast de brede range compacte hydraulische funderingsmachines die ze ontwikkelen, leveren ze ook een innovatief registratiesysteem. Daarmee heb je volledige controle over het plaatsen van een funderingspaal.

Funderen en funderingsherstel in een binnenstad of nieuwbouwwijk vraagt om compact materieel. De ruimte is immers beperkt. Directeur Frank van Deursen: “Funderingsmachines moeten daar op afgestemd zijn, denk aan flexibiliteit, mobiliteit en nattuurlijk compact van formaat. Onze kracht is dat wij niet alleen in eigen beheer ontwikkelen en leveren, maar dat onze klanten ook op ons kunnen rekenen in geval van reparatie en advies. Kortom, het one-stop-shop verhaal.”

Compact en robuust

INPIEQ heeft een eigen productlijn van funderingsmachines met de nodige componenten als groutunits, trektafels, aggregaten, trilblokken en heihamers. Stuk voor stuk compacte en robuuste producten die zich goed lenen voor compact funderingswerk.

Belangrijk voordeel van de compacte INPIEQ funderingsmachines is dat klanten verzekerd zijn van snelle levering en goede service. Een extra component nodig of advies over de juiste machine voor specifiek werk? “Wij hebben een breed aanbod van machines en leveren altijd goed en betrouwbaar werk. Ons team heeft dusdanig veel expertise dat we snel kunnen inspelen op de vraag van onze klanten.”

INPIEQ One-Stop-Shop: Hei-/ Boorstelling; IGP GroutUnit; Dataregistratiesysteem.

Heistelling uitbreiden naar boorstelling

Tijdens het begin juni in Nederland gehouden materieelevenement TKD hebben wij een nieuwe IFP20 heistelling mogen afleveren aan Funderingstechniek Noord BV. De IFP20 heistelling is elektrisch aangedreven en via de afstand te bedienen. Hij is eenvoudig uit te breiden naar boorstelling, door de mast uit te wisselen naar de IRD2.0 boorkast (maximaal koppel 20.4 kNm).

Volledige controle

Tevens is te zien welke voordelen het INPIEQ dataregistratiesysteem heeft voor het funderingswerk. Dit systeem registreert met hoge nauwkeurigheid alle gegevens van elke gemaakte paal, ongeacht het type. Frank: “Het mooie hiervan is dat het alle gegevens van de gemaakte paal doorstuurt naar de computer of telefoon. Hiermee heb je de volledige controle over de paal tijdens het werk en kun je de machine op de juiste manier aansturen.”     ■

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details