Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
IRE 2020 nu al 25% groter dan in 2017

IRE 2020 nu al 25% groter dan in 2017

De tentoonstellingsruimte voor de 5e editie van de driejaarlijkse internationale verhuurbeurs IRE is nu al 25% groter dan in 2017. Meer dan 60 bedrijven hebben zich reeds aangemeld voor de zakelijke ontmoetingsplaats voor de wereldwijde verhuursector en kopers van compacte bouwmachines.

IRE zal worden gehouden in het MECC te Maastricht van 9 tot 11 juni 2020. Het evenement vindt gelijktijdig plaats met de hoogwerkersbeurs APEX, de European Rental Association (ERA)-conventie en het diner van de European Rental Awards. IRE wordt officieel ondersteund door ERA.

De show is gericht op verhuurbedrijven van apparatuur, maar met de focus op compacte bouwmachines en gereedschappen. Alles is aanwezig. Verlichtingstorens pompen, compressoren, generatoren, minigravers, verhuursoftware en telematica.

IRE wordt georganiseerd door BV Industrial Promotions International (I.P.I.) uit Goor in samenwerking met het International Rental News (IRN) magazine en de KHL Group.

Tony Kenter, Managing Director van BV I.P.I. zegt; “Verhuurbedrijven, bouwbedrijven, aannemers en andersoortige verhuurders kunnen straks in het MECC meer apparatuur en diensten onder een dak aanschouwen dan ooit tevoren. Voor onze exposanten is de timing van de show perfect omdat velen hun elektrische machines willen demonstreren, die recent zijn ontwikkeld. Voor bezoekers is de vakbeurs tevens een fantastische plek om contacten te leggen met nieuwe en belangrijke leveranciers en IT-specialisten, maar zeker ook om managers van andere verhuurbedrijven te ontmoeten.”

Bezoekers kunnen zich vrij bewegen tussen de IRE en de APEX tentoonstelling. APEX is met ruim 105 exposanten de grootste show ter wereld voor mobiele werkplatforms. Het ERA-congres vindt plaats op 10 en 11 juni en de European Rental Awards op de avond van 10 juni.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details