Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Is het tijd voor een revisie aan uw rijwerk? Bestel uw rijwerkonderdelen online bij Verhoeven Rijwerk!
Tijdens de zomervakantie staat uw machine waarschijnlijk vaker stil dan normaal. Een goed moment om eens een rijwerkrevisie aan uw machine uit te voeren.

Is het tijd voor een revisie aan uw rijwerk? Bestel uw rijwerkonderdelen online bij Verhoeven Rijwerk!

Op www.verhoevenrijwerk.be kunt u uw rijwerkonderdelen direct online bestellen.  Afhankelijk van de gebruiksintensiteit van de machine is het verstandig om het rupsrijwerk ongeveer iedere vijf jaar te reviseren. Is het rijwerk van uw machine toe aan een revisie? Tijdens de zomervakantie staat uw machine waarschijnlijk vaker stil dan normaal. Een goed moment om eens een rijwerkrevisie aan uw machine uit te voeren.

Uw rijwerkrevisie zelf uitvoeren

Voert u uw revisie zelf uit? Nieuwe rijwerkonderdelen voor uw machine bestelt u gemakkelijk en snel online op www.verhoevenrijwerk.be. U vindt een breed assortiment op de webshop van onder andere rubbertracks, sprockets, boven- en onderrollen en voorwielen die passen op uw machine. Door de slimme zoekmachine vindt u altijd de rijwerkonderdelen die met zekerheid geschikt zijn voor uw machine.

U profiteert van scherpe prijzen en een snelle levering op de Verhoeven Rijwerk webshop. Zo geldt bijvoorbeeld: bestelt u een voorradig rijwerkonderdeel voor 15:00 uur op een werkdag? Dan worden de producten dezelfde dag nog verzonden.

Op zoek naar rijwerkonderdelen voor een stalen rijwerk? Ook daarvoor kunt u bij Verhoeven Rijwerk terecht. Vraag gemakkelijk een offerte aan via de website en de rijwerkspecialisten nemen zo snel mogelijk contact met u op. 

De rijwerkonderdelen die Verhoeven Rijwerk aanbiedt op de webshop zijn van de topmerken VemaTrack en Berco. VemaTrack is Verhoevens eigen merk met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Het Italiaanse merk Berco is al decennialang de nummer één wat betreft rijwerkonderdelen. 

Uw rijwerkrevisie uit handen geven

Wilt u de revisie aan uw rijwerk liever niet zelf doen? Ook dan kunt u bij Verhoeven Rijwerk terecht. In de werkplaats in Ninove voeren de rijwerk specialisten graag rijwerkrevisies voor u uit. Neem gerust contact met ons op om een rijwerkrevisie te plannen: +32 (0)54 338 111, of kijk op www.verhoevenrijwerk.be.     

Op www.verhoevenrijwerk.be kunt u uw rijwerkonderdelen direct online bestellen.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details