Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Nieuws

JCB Belgium NV en AB Lens Motor kondigen partnerschap aan

Lens Motor_JCB kopiëren

9 februari 2021 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

Service is key

AB Lens Motor vertegenwoordigt reeds 25 jaar Renault Trucks op 3 locaties: Eupen, Luik en Charleroi. Sinds 10 jaar voert Lens Motor ook Fiat Professional voor de provincie Luik. Doorheen de jaren heeft Lens Motor een uitstekende servicereputatie opgebouw in Wallonië, wat mooi aansluit bij de toekomstvisie van JCB Belgium NV, aangezien service de onderscheidende factor is voor succes in onze business.

Benoit Salmin, Afgevaardigd Bestuurder AB Lens Motor, is verheugd met deze nieuwe samenwerking: “Het serviceniveau en professionalisme dat AB Lens Motor biedt aan hun bestaande klanten zal zeker ook gegarandeerd worden aan de nieuwe JCB klanten. De medewerkers van AB Lens Motor zijn gemotiveerd om deze nieuwe uitdaging aan te gaan. Het is voor hun een nieuwe kans om hun talent te laten zien. Ze streven ernaar om de klant te ontzorgen.”

Blijven bouwen rond samenwerking

JCB Belgium NV zal ernaar blijven streven om succesvol te zijn in België en Nederland. Alles met het doel om een sterke service neer te zetten en daardoor maximaal te kunnen focussen op bestaande en nieuwe klanten. Managing Director Kris Vochten verklaart: “Wij zijn ervan overtuigd dat wanneer de strategische visie en structuur kloppen, je jezelf omringt met de juiste mensen en de processen onder controle zijn, het een logisch gevolg is dat meer klanten je zullen vertrouwen en het merk JCB een warm hart zullen toedragen.”

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Olivia Castelein

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details