Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
José Cuadrado benoemd tot Managing Director, Yanmar Compact Equipment, regio EMEA.

José Cuadrado benoemd tot Managing Director, Yanmar Compact Equipment, regio EMEA.

Cuadrado is belast met het verbeteren van de prestaties en het stimuleren van klantsucces en brengt meer dan 20 jaar ervaring in de industrie met zich mee. 

José Cuadrado is met onmiddellijke ingang benoemd tot Managing Director van de Yanmar Compact Equipment-organisatie in Europa, het Midden-Oosten en Afrika (EMEA). In zijn nieuwe rol is Cuadrado verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de regionale capaciteiten en het stimuleren van klantsucces. Samen met zijn EMEA-team zal hij een belangrijke rol spelen in het vestigen van Yanmar Compact Equipment als wereldleider in de branche voor compacte machines. 

Cuadrado brengt een schat aan relevante ervaring met zich mee in de bouw, industrie en auto-industrie. Deze kennis omvat algemeen en productmanagement, aftermarket-ondersteuning, digitale transformatie en strategie. In zijn meest recente functie was Cuadrado CEO van de Ierse ride-and-handlingspecialist Timoney Technology. Eerder vervulde hij senior functies bij vooraanstaande wereldwijde organisaties als Ingersoll-Rand, Bobcat en CNH Industrial.

Cuadrado treedt toe tot het wereldwijde managementteam van Yanmar Compact Equipment en rapporteert aan Giuliano Parodi, de wereldwijde CEO van het bedrijf.

In reactie op zijn benoeming zegt José Cuadrado: “Ik ben blij dat ik bij een bedrijf met het erfgoed en de reputatie van Yanmar ben gekomen. Dit is een spannende tijd van verandering voor de bouwmachinesector en ik kijk ernaar uit om ervoor te zorgen dat Yanmar Compact Equipment een leider is in deze technologische en duurzame transformatie. De waarden van productkwaliteit en innovatie die Yanmar Compact Equipment wereldwijd gerespecteerd hebben gemaakt, zullen de kern blijven vormen van alles wat we doen. We hebben veel werk te doen in het stimuleren van organisatorische efficiëntie, zodat we ons kunnen richten op wat het belangrijkst is, namelijk waarde doorgeven aan onze klanten en dealers. Tot slot zullen we nieuwe technologieën omarmen, zoals machineconnectiviteit, automatisering, alternatieve brandstoffen en bedrijfsdigitalisering. En we zullen dit altijd doen met de behoeften van onze dealers en klanten in het middelpunt.” 

Giuliano Parodi, Global CEO van Yanmar Compact Equipment, voegt hieraan toe: “De EMEA-regio is een krachtige motor van onze wereldwijde activiteiten en ik heb er alle vertrouwen in dat Yanmar Compact Equipment onder leiding van José Cuadrado een positieve katalysator voor verandering heeft, een die de belangen van klanten, dealers, leveranciers, werknemers en de bredere gemeenschap zal ondersteunen.”

Cuadrado heeft de Spaanse nationaliteit en heeft een master in Business & Economics van de Universiteit van Valladolid (Spanje).

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details