Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Nieuws

JOSKIN geeft haar professionele dagen 2022 op

showroom kopiëren

23 november 2021 Leestijd 4 minuten

Deel dit artikel

Na 19 jaar opendeurdagen begin januari te hebben georganiseerd, ziet JOSKIN zich voor het tweede opeenvolgende jaar genoodzaakt de 20ste editie van het evenement te annuleren. Voor de onderneming gaat de veiligheid van haar klanten en personeel in het licht van de pandemie boven alles.

Na een periode van betrekkelijke rust is de nieuwe opstijging van COVID-19 in België verontrustend en vergt van iedereen de grootst mogelijke voorzichtigheid. Geconfronteerd met dergelijke coronasituaties, die vergelijkbaar zijn met die welke wij reeds hebben meegemaakt, en met alle gevolgen van dien, is JOSKIN verplicht te reageren om haar productie of haar leveringstermijnen niet al te zeer te verstoren.

In dit opzicht kondigt JOSKIN aan dat zij een aantal keuzes heeft gemaakt met betrekking tot haar evenementenkalender. Na tot het laatste moment de evolutie van de situatie te hebben gadegeslagen en allerlei alternatieven te hebben overwogen, bevestigt de onderneming dat zij de organisatie van haar professionele dagen begin januari 2022 definitief heeft opgegeven. Voor de directie van JOSKIN is het niet gerechtvaardigd een evenement koste wat kost te blijven organiseren wanneer alle Corona-indicatoren op rood staan. De gezondheidssituatie verslechtert snel en is momenteel niet meer onder controle, zodat het ondenkbaar is enkele duizenden mensen op één plaats bijeen te brengen en het risico te lopen het virus verder te verspreiden. Om dezelfde reden bevestigt JOSKIN ook dat zij haar deelname aan verschillende komende belangrijke internationale landbouwbeurzen heeft geannuleerd. Dit zal het geval zijn voor de Lamma Show (Engeland) in januari, maar ook voor de Fima in Zaragoza (Spanje) en Agritechnica (Duitsland) in februari. Wat Agribex betreft, handhaaft JOSKIN haar deelneming voor DistriTECH (ingevoerd materieel). Voor het merk JOSKIN zal de onderneming echter slechts een minimum aan machines tentoonstellen en zal zij slechts met een beperkt aantal personeelsleden aanwezig zijn.

JOSKIN is van mening dat de COVID-19 een zeer ernstige en risicovolle ziekte is voor de landbouwgemeenschap. In deze sector werken en organiseren de landbouwers hun bedrijf heel vaak alleen. Hetzelfde geldt voor loonwerkers, bij wie de aanwezigheid van de baas heel vaak essentieel is voor de goede werking van het bedrijf. In dezelfde geest is JOSKIN aan een zeer belangrijke investeringsfase begonnen en wordt zij ook geconfronteerd met moeilijkheden bij het vinden van gekwalificeerd personeel. Daarom vindt zij het te riskant om een gespecialiseerd personeel te hebben dat ziek is. JOSKIN wijst er echter op dat zij, met inachtneming van de gezondheidsvoorschriften, haar klanten en geïsoleerde groepen opnieuw ontvangt voor rondleidingen in haar fabrieken of gewoon om haar machines te komen bekijken. Voor wie niet wenst te reizen, herinnert zij er ook aan dat dezelfde mogelijkheden voortaan op haar website worden aangeboden dankzij een virtualisatie van haar showroom, een interactieve rondleiding van de fabriek en, binnenkort, een virtuele stand die u zal toelaten u onder te dompelen in het hart van een landbouwbeurs zonder enig risico te nemen!

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

louwers mediagroep
 • BAVL

  Bouwen aan Vlaanderen

  Platform voor de bouw

  Naar website
 • IA

  Industrial Automation

  Platform over productie- en procesautomatisering

  Naar website
 • IB

  Interieurbouw & Schrijnwerk

  Platform voor de interieurbouwbranche

  Naar website
 • LP

  Lumenpro

  Platform over licht en verlichting

  Naar website
 • MTV

  Metaalvak

  Platform voor de metaalverwerkende industrie

  Naar website
 • Recyclepro

  Recyclepro

  Platform over de gehele recyclingstroom

  Naar website
 • CLW

  Construire la Wallonie

  Plateforme pour le bâtiment, génie civil et infrastructures

  Naar website
 • Greenpro

  Greenpro

  Platform voor de tuin- en groenprofessional

  Naar website
 • KB

  Keukenbouw

  Platform over design en techniek in de keukenbranche

  Naar website
 • ArchiComm-BE

  ArchiComm

  Platform over architectuur, interieur- & landschapsarchitectuur

  Naar website
0%

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details