Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Kärcher introduceert nieuwe Superklasse hogedrukreinigers

Kärcher introduceert nieuwe Superklasse hogedrukreinigers

12 nieuwe varianten voor professioneel gebruik

Met maar liefst 12 nieuwe producten herziet Kärcher zijn assortiment Superklasse koudwater hogedrukreinigers. Voortaan tellen we vier productklassen – HD 9/20-4 S, HD 10/21-4 S, HD 10/25-4 S en HD 13/18-4 S – die telkens in drie verschillende uitvoeringen verkrijgbaar zijn. Deze nieuwe, krachtige apparaten voor professioneel gebruik zijn uiterst ergonomisch. Dankzij het Vibrasoft-rotormondstuk bieden de Plus-modelvarianten tot 30 procent minder trillingen, wat langdurig werken comfortabeler maakt.

Perfect voor zware gebruiksomstandigheden

Afhankelijk van de uitvoering, bieden de nieuwe modellen een debiet van 900 tot 1300 liter per uur en een werkdruk van 250 bar. Daardoor zijn ze geschikt om zwaar vuil te verwijderen, onder andere in de landbouw of de bouwsector. Robuuste pompen met plunjer met keramische coating, messing cilinderkoppen en lucht-watergekoelde motoren zorgen er ook bij intensief gebruik voor dat de apparaten lang meegaan. 

Comfortabel en moeiteloos werken

Met behulp van het Easy!Force hogedrukspuitpistool, dat de terugslag van de hogedrukstraal gebruikt en er zo voor zorgt dat er geen kracht nodig is om het pistool vast te houden, kan men langdurig werken zonder moeite. Via de Servo Control-functie kunnen gebruikers de waterhoeveelheid en de druk op het pistool makkelijk regelen. Het rotormondstuk met Vibrasoft-functie beperkt de trillingen en zorgt er voor dat de handen goed doorbloed blijven, waardoor gebruikers lange tijd comfortabel kunnen werken. Bovendien beschikken de SXA-modellen over een automatische slangoproller waarmee de slang gemakkelijker op- en afgerold kan worden, ook onder druk.

Avant-première op Agriflanders

Benieuwd naar de nieuwe Superklasse hogedrukreinigers? Kärcher stelt ze in avant-première voor van 12 tot en met 15 januari 2023 op Agriflanders, de grootste Vlaamse land- en tuinbouwbeurs met meer dan 350 exposanten in 8 hallen. Bezoek dus zeker stand 1322 in hal 1 op Agriflanders in Flanders Expo! 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details