Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Leica Geosystems introduceert een nieuwe maatvoeringstool op instapniveau voor inmeet- en uitzetwerkzaamheden in de bouw

Leica Geosystems introduceert een nieuwe maatvoeringstool op instapniveau voor inmeet- en uitzetwerkzaamheden in de bouw

De nieuwe Leica iCON iCT30 maakt maatvoering in de bouw en installatie erg eenvoudig

Leica Geosystems, onderdeel van Hexagon, heeft vandaag de nieuwe Leica iCON iCT30 maatvoeringstool gepresenteerd, waarmeede bouw- en installatiesector efficiënter kunnen werken. In combinatie met de op maat gemaakte Leica iCON build veldsoftware is de iCON iCT30 een gebruiksvriendelijke en betaalbare oplossing om de productiviteit in de bouw te verhogen. Met de tools worden niet alleen de arbeidstijd en het aantal fouten beperkt, maar tegelijkertijd de nauwkeurigheid en snelheid van werken verbeterd. De nieuwe iCT30 is een instapmodel dat bij uitstek geschikt is voor eenpersoonstaken.

“De Leica iCON iCT30 is ontworpen voor gebruikers die voor de eerste keer van de conventionele handmatigemeetmethoden overstappen op geautomatiseerde workflows. De hardware en software zijn eenvoudig te gebruiken”, zegt Shane O’Regan, productexpert Leica iCON bij Leica Geosystems. “De nieuwe maatvoeringstool is onderdeel van het iCON-portfolio voor de bouw- en installatiesector en is geïntegreerd in de bouwspecifieke iCON-software die het gebruik van volledig gerenderde BIM-modellen in .IFC-formaat mogelijk maakt.”

Functies voor hogere productiviteit
Het eenvoudiger richten van de telescoop, de hoge nauwkeurigheid en de bediening door een enkele persoon zijn enkele belangrijke kenmerken die de iCT30 maatvoeringstool van vergelijkbare apparatuur onderscheiden. De iCT30 is een snelle en robuuste tool die operators ondersteuning biedt in moeilijke omstandigheden op bouwlocaties met bijvoorbeeld reflecties, onderbreking van de zichtlijnen of blokkades. Met de iCT30 kunnen operators meer punten per dag in kaart brengen, waardoor het bouwproces versneld wordt.

De nieuwe Leica iCON iCT30 wordt gelanceerd op de Bauma in München. Voor demonstraties kan men terecht op de Hexagon-stand 137 in hal A2.

Meer informatie over de nieuwe reeksmaatvoeringstools is te vinden op: https://leica-geosystems.com/nl-BE/products/construction-tps-and-gnss/leica-icon-ict-30.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details