Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Linde-dealerovereenkomst tussen Motrac en Van den Dorpe MH eindigt per 31 mei 2019 – Motrac, Linde importeur België, wordt per 1 juni 2019 ook exclusief Linde-verdeler voor heel België

Linde-dealerovereenkomst tussen Motrac en Van den Dorpe MH eindigt per 31 mei 2019 – Motrac, Linde importeur België, wordt per 1 juni 2019 ook exclusief Linde-verdeler voor heel België

Motrac Handling & Cleaning uit Antwerpen is de exclusieve invoerder voor België van Linde Material Handling producten. Motrac is ook de verdeler en service supplier voor Linde in heel België. Tot 31 mei 2019 is er voor Oost- en West-Vlaanderen een dealerovereenkomst met Van den Dorpe Material Handling uit Oudenaarde.

Vanaf 31 mei 2019 wordt de onderlinge Linde-dealerovereenkomst tussen Motrac en Van den Dorpe MH voor de Oost- en West-Vlaamse markt echter beëindigd. Vanaf 1 juni 2019 zal Motrac dus Linde ook verdelen en servicen in Oost- en West-Vlaanderen. Motrac is dan naast exclusieve invoerder ook exclusieve verdeler van de Linde-producten voor heel België.

“Motrac hecht veel belang aan dienstverlening en het rechtstreekse klantcontact om aan de steeds complexere behoefte te voldoen. Vanuit dit perspectief wil Motrac nog meer inzetten op een nauwere samenwerking tussen producent, importeur en eindgebruiker,” zegt Filip Van Kelecom, CEO Motrac Handling & Cleaning. Tevens wil ze met deze verandering haar organisatie beter laten aansluiten op het beslissingstraject en verwachtingen van haar klanten. We zijn ook verdeler van de Tennant vloerreinigingsmachines en we stellen vast dat onze aanpak in een nationale structuur een positief resultaat genereert voor alle partijen”, aldus Van Kelecom.

Een andere evolutie is dat de software en de technologie in de Linde-producten veel intelligenter is dan vroeger. Dit maakt dat een directe lijn tussen producent en invoerder-verdeler een absolute must is m.b.t. up to date expertise, knowhow, rapportering, en een uniforme, permanente en doorgedreven level A-opleiding van de sales force en de onderhoudstechnici. Dit komt allemaal ten goede aan de eindgebruiker.  Voor alle klanten in België is de dienstverlening en na-service sowieso gewaarborgd 24u/24u en 7/7 dagen.

Linde Material Handling (Aschaffenburg) is verheugd met de rechtstreekse samenwerking tussen Motrac en haar eindklanten en ziet dit dan ook als een logische stap om haar marktpositie in België uit te breiden.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details