Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Maximale klantentevredenheid en uitmuntende dienst na verkoop
Stonewasher SW1000 in combinatie met de Terra Select W80 windzifter.

Maximale klantentevredenheid en uitmuntende dienst na verkoop

De groep is opgericht in 1990 als landbouwmechanisatiebedrijf en is ondertussen uitgegroeid tot een referentie in de recyclingindustrie in de Benelux.

De groep overkoepelt drie bedrijven die aan klanten in hun sector een uitgebreid en complementair aanbod van machines aanbiedt. Bedrijven uit de bouw en wegenbouw, bagger- en havenwerken, landbouw, groen- en bosbeheer en de productie van biomassa en compost, kunnen bij de Van Laecke Group terecht voor geavanceerde machines en installaties van kwaliteitsvolle merken. 

Van Laecke Group staat voor continuïteit en betrouwbaarheid en dit vertaalt zich in het dealerschap met hun leveranciers. Met samenwerkingen van meer dan 15 jaar op de teller, kan de Van Laecke Group zich, door hun jarenlange engagement, trots een betrouwbare partner noemen met een uitgebreid portfolio van sterke merken. Een langetermijnvisie en samenwerking die ook loont voor de klant.

De Stonewasher SW1000 in combinatie met een vaste breek- en zeefinstallatie waarbij uit een 6/20 fractie van gebroken puin de lichte, drijvende delen wordt gescheiden van de zware fractie.

Drie bedrijven met complementair aanbod

Binnen de groep kun je onder andere terecht bij Van Laecke Machines in Zedelgem die een uitgebreid gamma aan FAE frezen voor tractoren en graafmachines heeft, die naast bosbouwtoepassingen ook tewerkgesteld kunnen worden in de wegenbouw. Verder staat Van Laecke Machines in voor het verplaatsen en/of laden van verwerkt materiaal, met een gamma van krachtige Terex overslagkranen en graafmachines en wielladers van het merk Hyundai.

Marcom Recycling beschikt over een gevarieerd aanbod aan recyclingmachines voor de verwerking, sortering en reiniging van puin, asfalt, grond, beton en steenafval van diverse origine. Het merkenpakket bestaat onder andere uit Terex Finlay, de koploper op vlak van zeef- en breektechnologie, EvoQuip, met een range van compacte zeven en brekers en de zeefbakken van ALLU, waarmee eenvoudig on site gezeefd kan worden.

Stonewasher SW1000 gevoed door de elektrische trommelzeef Terra Select TE60.

De groep wordt vervolledigd door het Nederlandse Van Bemmel Recycling, die machines voor de verwerking van groenafval, sloophout en huishoudelijk afval voor haar rekening neemt. Van Bemmel Recycling is invoerder van de productenrange van de Eggersmann groep die onder andere trommel- en sterrenzeven, compostomkeerders en windzifters bevat en de chippers en shredders van JENZ.

Experts @your service

Vanuit hun 2 vestigingen, nabij Brugge en Utrecht, verzorgt de Van Laecke Group onderhoud en service naar de klant. In totaal zijn 35 werknemers actief bij het bloeiend familiebedrijf. 

Klanten kunnen dankzij het goed getraind verkoopteam rekenen op praktisch advies op maat terwijl het technisch team steeds klaar staat met technische ondersteuning voor onderhoud en reparaties. Dankzij goed uitgeruste servicewagens en een uitgebreide voorraad aan wisselstukken, kunnen herstellingen snel en met minimale stilstand uitgevoerd worden. 

De Stonewasher SW1000 wordt standaard in gegalvaniseerd staal vervaardigd maar kan op vraag van de klant ook in bedrijfskleuren uitgevoerd worden.

Het Van Laecke Group-leveringsprogramma is het resultaat van een zorgvuldige selectie op basis van kwaliteit, robuustheid en duurzaamheid. De aangeboden machines zijn steevast betrouwbaar, onderhouds- en gebruiksvriendelijk en functioneren vlot in de meest extreme omstandigheden. Zo krijgt de klant niet alleen een correcte machine geleverd, maar kan deze ook rekenen op een efficiënt, zuinig en kostenbesparend verwerkingsproces. 

De Van Laecke Group wordt gekenmerkt door gedrevenheid en een duidelijke toekomstvisie waarbij klanttevredenheid steeds voorop staat. Met hun uitgebreid productenportfolio profileert de Van Laecke Group zich als enige full liner op de markt waarbij ze voor elk recyclingprobleem een oplossing op maat van de klant kan aanbieden.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details