Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
MB Crusher verkort afstanden

MB Crusher verkort afstanden

MB Crusher heeft het ideale gereedschap voor afgelegen bouwterreinen

Er valt veel te zeggen over bouwplaatsen op afgelegen locaties, beschikbaarheid van materialen is beperkt. Het draait echter altijd om dezelfde vraag: hoe kunnen we beter te werk gaan en tijd en geld besparen?

In de meeste gevallen is alles wat nodig is voor het project niet om de hoek. Er zijn soms geen wegen, geen infrastructuur, zelfs het personeel heeft vaak moeite om de bouwplaats te bereiken. Kortom, de ontwikkeling van deze projecten vereist zorgvuldige planning, vooral op logistiek gebied. En bovenal vereist het een zorgvuldige aanpak om geen grondstoffen te verspillen. Tenzij…

Tenzij men slim te werk gaat en de werkzaamheden vereenvoudigt om afval, transport en verbruik tot een minimum te beperken. Door uitrustingsstukken te gebruiken kiunt u het gebruik van uw bouwmachine optimaliseren en al het vrijgekomen materiaal hergebruiken. Op deze manier heeft u minder vrachtwagens nodig en kunt u de klus sneller klaren.

Interessant? Laten we eens kijken hoe ze zich op een paar afgelegen locaties hebben georganiseert:

Een 5-Sterren hotel hoog in de bergen

Bouwmateriaal naar de top van een berg brengen is geen gemakkelijke taak, maar de klant vond een slimme oplossing. Met een BF80.3 waarmee hij zijn Sany SY200C graafmachine in een echte mobiele breekbak transformeerd. Het verwerkt lokale gesteente om het benodigde toeslagmateriaal te produceren, zodat er geen vrachtwagens meer hoeven te rijden en er geen nieuw materiaal hoeft te worden gekocht.

De top van de berg bereiken is een uitdaging, maar waar de graafmachine aankomt, komt de MB Crusher breekbak ook aan, zonder dat er geen extra transport nodig is.

Een weg naar de top

Het aanleggen van een weg op grote hoogte brengt een aantal problemen met zich mee, van de moeizame zoektocht naar het benodigde materiaal tot de complexiteit van de logistiek. Opnieuw bleek slim werken door een MB Crusher aanbouwdeel te installeren op een Hyundai R210 graafmachine een efficiënte strategie. Het project liep op schema en alle logistieke uitdagingen werden overwonnen. Bovendien zijn de MB Crusher breekbakken zo ontworpen dat de machinist de grootte van het gebroken materiaal kan aanpassen aan de specifieke eisen van het project.

De meest praktische keuze …. MB Crusher!

De MB Crusher breekbak lijkt daarom de meest praktische oplossing om een revolutie teweeg te brengen in het breken van materialen in afgelegen gebieden, waar de toegang tot traditionele mobiele brekers beperkt, duur of onpraktisch is. U kunt materialen direct ter plaatse kunt breken met uw eigen bouwmachine, wat het transport van grof materiaal naar een vaste breekinstallatie overbodig maakt. Hierdoor worden de bedrijfskosten, het tijd- en energieverbruik verlaagd en kunnen alle machinisten in afgelegen gebieden werken.

Er is onder andere een MB Crusher uitrustingstuk model voor elk type en gewicht machine, zelfs voor klanten die werken met laders, schrankladers en graaflaadmachin

MB-L160 – Manitou MBL 745 HTS – India – Riciclaggio – Pietra di collina (Hardik)

Naast de vele economische voordelen bevordert MB Crusher ook het milieu en duurzaamheid. Door materialen op locatie te breken, wordt het vrachtwagenverkeer en de uitstoot van CO2 en stikstof teruggedrongen.

In de praktijk is MB Crusher dus een slimme oplossing!

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details