Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Meer aandacht voor compacte recycling en verhuur
De zeef- en verkleinbakken van de Cobra-lijn zijn letterlijk veelvraten, want ze kunnen zowel zachte als harde materialen verwerken.

Meer aandacht voor compacte recycling en verhuur

Wie in Oost-Vlaanderen een tuin- of bouwmachine wil kopen of huren komt al snel uit in Oudenaarde, waar de winkel van Tuboma vol staat met kwaliteitsmachines. De nieuwste trend is die van compacte machines en hulpstukken zoals de Cobra zeef- en verkleinbakken.

Met name in de recyclingsector en op de verhuurafdeling zijn de signalen overduidelijk: compact is in trek. Tuboma heeft een uitgebreid aanbod voor de optimale recycling van uw grond. Jeroen de Steur: “We hebben onder andere trommelzeven en verschillende zeefbakken beschikbaar, ook voor gebruik met kleine machientjes.” Tuboma verhuurt bijvoorbeeld de kleinste Cobra Screener Crusher, de S2-90, samen met Yanmar minigravers in de gewichtsklasse tussen 5 en 10 ton. Dat vinden veel kleine aannemers interessant, want zo kunnen ze altijd wel een zeefbak huren die past bij hun specifieke werkzaamheden.

Jeroen: “Als we het hebben over recycling dan kan dat bijvoorbeeld door uw grond te zeven. Het is eigenlijk een essentiële stap in het recyclingproces. Door elementen van verschillende groottes te zeven, is de grond namelijk perfect te hergebruiken.” Oudenaarde is kortom de plek waar steeds meer kleine aannemers naar toe trekken voor het huren van machines en aanbouwdelen om de recycling van de grond te bevorderen.

Er is nog veel meer te recycleren

De Cobra zeef- en verkleinbakken zijn bedoeld voor het recycleren van grond, zand, vuil, turf, afvalgrond, sloopafval, glas, compost en industriële bijproducten. De Cobra-lijn kent vier modelseries, elk bedoeld voor een bepaalde gewichtsklasse graafmachine of wiellader, schranklader of verreiker. De zeef- en verkleinbakken zijn letterlijk veelvraten, want ze kunnen zowel zachte als harde materialen verwerken. In dat opzicht is het interessant dat ze zelfs natte en bevroren materialen aankunnen. Niet vreemd wanneer we horen dat ze in midden-Finland worden gemaakt, land van veel water, sneeuw en ijs. Overigens draaien de Cobra-bakken hun hand ook niet om voor het voor het verkleinen van zacht gesteente, of te grote brokken ander lastig materiaal.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details