Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Meer OEM’s bevestigen standruimte op IRE- en APEX-tentoonstellingen in MECC Maastricht
De twee shows werden voor het laatst gehouden in 2017, nadat ze in 2020 en 2021 waren geannuleerd vanwege de pandemie.

Meer OEM’s bevestigen standruimte op IRE- en APEX-tentoonstellingen in MECC Maastricht

De APEX hoogwerker tentoonstelling en de International Rental Exhibition (IRE) vinden plaats op 6 tot 8 juni en vormen een one-stop-shop voor de aanschaf van de nieuwste hoogwerkers, en verhuur van compacte bouwmaterialen, accu apparatuur, gereedschappen en digitale technologieën, zoals telematica en software.

Meer dan 200 leveranciers zijn op beide beurzen in Maastricht vertegenwoordigd. Maar liefst 120 exposanten op de APEX en 80 exposanten op de IRE. Tot de APEX exposanten behoren onder meer Dingli, Genie, JLG, Haulotte, Holland Lift, Manitou, Riwal, Ruthmann, Skyjack, Snorkel, Versalift en XCMG. Tot de IRE exposanten behoren Atlas Copco, Case Construction, Ditch Witch, Generac, Hitachi, JCB, Kaeser, Trackunit, Volvo CE en Yanmar CE.

De APEX hoogwerker tentoonstelling en de International Rental Exhibition (IRE) vinden plaats op 6 tot 8 juni

De twee shows werden voor het laatst gehouden in 2017, nadat ze in 2020 en 2021 waren geannuleerd vanwege de pandemie. Naast de APEX (www.apexshow.com) en IRE (www.ireshow.com) vindt ook de jaarlijkse conventie van de European Rental Association (ERA) in het MECCC plaats. Deze wordt gehouden op 7 en 8 juni, inclusief de European Rental Awards op 7 juni.

Tony Kenter, Managing Director van Industrial Promotions International B.V (IPI), die samen met KHL Group uit Engeland de tentoonstellingen organiseert, zegt dat het programma en de opzet van de shows op het juiste moment komen in het licht van de huidige wereldwijde uitdagingen. “De shows zullen verhuurbedrijven en aannemers helpen om de huidige energie transitie te kunnen realiseren”, klinkt het.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details