Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Mobiele Battpack-accu werkt milieuvriendelijk

Mobiele Battpack-accu werkt milieuvriendelijk

Riforce – Stand C09

Nieuw in ons assortiment is de Battpack, een mobiele accu, die u voorziet van de nodige stroom zodat u milieuvriendelijk kunt werken met uw machines. Op de MATEXPO op stand C09 staan we u graag te woord onder het genot van een hapje en een drankje en laten u kennis maken met onze scherpe beursaanbiedingen.

Riforce bv is exclusief importeur van de Gölz machines en diamantgereedschappen en levert deze in België en Nederland. Gölz GmbH werd opgericht in 1946 door de heer Gölz en hij wist zijn bedrijf te specialiseren op het gebied van diamantgereedschappen en machines voor het boren en zagen in beton, steen, asfalt en allerlei andere harde steen en natuursteensoorten. Door de jaren heen groeide het bedrijf Gölz naar een Internationale fabrikant met dochterondernemingen in België, Engeland, Frankrijk, Oostenrijk en USA. Gölz producten worden hedendagen geëxporteerd binnen en buiten Europa naar ongeveer 50 verschillende landen. De producten worden nog steeds in de eigen Gölz fabrieken geproduceerd en staan dus garant voor Duitse degelijkheid.

Lange en intense samenwerking

Riforce kent een zeer lange en intense samenwerking met de firma Gölz. Met bijna 25 jaar ervaring kunnen we zeggen dat we een specialist zijn en we de Gölz producten zeer goed kennen. We hebben een zeer goed team met productspecialisten / vertegenwoordigers zoals Mario Debonnez en Steve Maes die het boegbeeld zijn van het bedrijf. Dagelijks voorzien zij de klanten van advies voor het toepassen van het juiste diamantgereedschap op het werk en voor de juiste machine te gebruiken bij bepaalde klussen. Bij Riforce kunt u niet alleen terecht voor diamantgereedschap en machines maar uiteraard ook voor onderdelen, toebehoren, technische ondersteuning & reparaties.

Riforce levert o.a. boormachines en boorinstallaties, tafelzaag en blokzaagmachines, vloerenzaagmachines, draadzaagmachines, slipwater recycling machines, schuur en polijstmachines, Hoog Frequente boor & zaagmachines en diverse elektrische handmachines. Naast alle machines leveren wij natuurlijk ook alles op het gebied van diamantgereedschap met boren tot 1200mm en zaagbladen tot wel 2500mm voor allerlei verschillende toepassingen.

Battpack nieuwkomer in assortiment

Nieuw in ons assortiment is de Battpack, een mobiele accu, die u voorziet van de nodige stroom zodat u milieu vriendelijk kunt werken met uw machines.

Op de Matexpo op stand C09 staan we u graag te woord onder het genot van een hapje en een drankje en laten u kennis maken met onze scherpe beursaanbiedingen. Wij zullen onder andere de volgende producten tentoonstellen: de Battpack mobiele accu, KB200 & KB350 boorinstallataties, MS400A & MS500A steenzaagmachines, MB550 en BS650 bandzaag en blokzaagmachine, TS250A en GS350A tegelzaag machines. Naast deze high lights vind u natuurlijk nog veel meer producten die u kunt zien op onze Matexpo stand C09.

Kunt u niet wachten tot Matexpo dan zijn wij natuurlijk dagelijks voor u te bereiken. Neem voor verkoop of advies contact op met Mario Debonnez op +32 (0)470-990513 of Steve Maes op +32 (0)476-071328. Ons kantoor is dagelijks te bereiken op +32 (0)3 313 40 54 of via mail naar info@golz-riforce.be.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details