Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Multifunctioneel uitrusten dankzij op maat gemaakte attachments
De attachments worden van ontwerp tot eindproduct in-house gemaakt.

Multifunctioneel uitrusten dankzij op maat gemaakte attachments

Met de gepaste aanbouwdelen kunt u in een handomdraai uw graafmachine multifunctioneel uitrusten. Ook de veelzijdigheid van wielladers kan verder uitgebreid worden aan de hand van verschillende toebehoren.

CEBEKO biedt heel wat kwaliteitsmerken aan zoals Yanmar en Montabert breekhamers, Cangini sloop-sorteergrijpers en grondboren, Kinshofer grondgrijpers, Bema veegmachines en Gyru-Star zeefbakken. Om hun klanten nog beter van dienst te zijn hebben ze ook een eigen reeks op maat gemaakte attachments. Deze reeks bestaat uit allerhande puinbakken, banaanbakken, slotenbakken, dieplepelbakken en snelwissels. Aan de hand van een 3D ontwerp worden de attachments geproduceerd in de constructiewerkplaats. Omdat ze van ontwerp tot eindproduct in-house gemaakt worden door vakkundige medewerkers, kan CEBEKO de klant voorzien van maatwerk aan acceptabele prijzen en met korte leveringstermijnen.

Een gloednieuwe CEBEKO bakkenset op maat gemaakt

De bakken worden één voor één vervaardigd uit hoogwaardig staal en een slijtvast mes van HB500 kwaliteit. Voor bandenkranen is dat zelfs HB550 kwaliteit omdat deze machines gebruikt worden voor zwaardere werkzaamheden. Dit staal is een stuk duurzamer en gaat veel minder snel slijten bij dagelijks gebruik. Wat de bakken uniek maakt Is de dikwandige buis waar de ophanging op gemonteerd wordt. Hierdoor zijn ze een stuk steviger en is de kans veel kleiner dat ze vervormen bij zware graafwerken. Bij de graafmachines vanaf 2 ton wordt er bovendien onderaan de bak slijtlatten gelast. Zo wordt de bodemplaat van de bak extra goed beschermd. 

Naast het bekende CW (Verachtert) snelwisselsysteem, biedt CEBEKO ook Lehnhoff, Arden Equipment en Morin aan. Ze hebben zowel mechanische als hydraulische snelwissels in het aanbod, met of zonder lasthaak. Ze zijn universeel inzetbaar en bovendien eenvoudig te bedienen. Voor de CW adapterplaten wordt er staal met hardheid HB450 gebruikt.      

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details