Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Na de zomer zorgeloos aan het werk na rijwerkinspectie

Na de zomer zorgeloos aan het werk na rijwerkinspectie

De zomermaanden zijn het perfecte moment om uw rijwerk te laten reviseren. Is alles nog in orde of zijn er onderdelen aan vervanging toe? Met de gratis inspectie van Verhoeven is uw rijwerk in goeie handen. “Naast een grondige inspectie zorgen we ook voor deskundig advies”, klinkt het.

Aan de hand van dat advies kan het rijwerk in één van de werkplaatsen gerepareerd of gereviseerd worden. “Zo kan u na de vakantie meteen weer aan de slag. Dan bent u helemaal opgeladen en zijn uw machines weer als nieuw”, klinkt het bij Verhoeven, dat voor rijwerkcheck drie stappen hanteert. “Voor een gratis advies op maat, komen onze ervaren rijwerkspecialisten bij u op bezoek om uw rijwerk te controleren en in te meten.”

Na het maken van een afspraak komt de specialist langs voor een visuele inspectie. Verhoeven: “Slijtage wordt genoteerd, het rijwerk wordt ingemeten en grondig geïnspecteerd, de ketting wordt op diverse punten gecontroleerd, de staat van het sprocket en de positie van het voorwiel worden bekeken, net als de kwaliteit van de boven- & onderrollen en de conditie van de rupsplaten. Op basis van de gemeten slijtwaarden krijgt u uiteindelijk de beste aanbieding op maat.”

Ervaren rijwerkspecialist
Verhoeven rijwerk is in ruim 60 jaar uitgegroeid tot een betrouwbare specialist in grondverzetmachines, aanbouwdelen en rijwerk. “In de Benelux leveren wij als enige de rijwerkonderdelen van Berco én VemaTrack”, klinkt het. “Voor u betekent dat altijd snel het benodigde onderdeel in huis voor alle denkbare machines en toepassingen. U heeft de keuze tussen de onderdelen van Berco, of die van het zeer concurrerend alternatief VemaTrack.

Vakmensen
Verhoeven beschikt over ervaren en gespecialiseerde vakmensen die continu worden bijgeschoold en werkplaatsen die volledig zijn uitgerust met de laatste technologie en gereedschappen. “Deze zomer blijven we volledig operationeel om reparaties en onderhoud uit te voeren. Ook uw rijwerkcheck wordt uitgevoerd door ons vaste team van ervaren professionals. U bent dus zeker van een grondige inspectie en gedegen advies.” 

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details