Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Nieuw in het VemaTec assortiment: Epiroc sloophamers!

Nieuw in het VemaTec assortiment: Epiroc sloophamers!

Het assortiment van VemaTec België is uitgebreid met de Epiroc sloophamers! Epiroc is hét merk als het gaat om sloophamers van de allerbeste kwaliteit. Bovendien zijn ze eenvoudig in gebruik, duurzaam en onderhoudsvriendelijk. Met een Epiroc sloophamer wordt uw graafmachine een veelzijdige tool voor het slopen van harde materialen en ondergronden.

Bestel uw Epiroc hamer bij VemaTec 

In België kunt u vanaf nu Epiroc sloophamers bestellen bij VemaTec. Bekijk het assortiment en vraag eenvoudig een prijs aan via onze webshop.

Heeft u liever direct contact? Dat kan natuurlijk ook. U kunt bellen naar +32 (0)54 338 111 of mailen naar info@vematec.com. Onze specialisten nemen zo snel mogelijk contact met u op om de juiste Epiroc hamer voor uw machine te vinden.

Ook voor andere aanbouwdelen

Naast Epiroc sloophamers heeft VemaTec nog een heleboel andere aanbouwdelen voor graafmachines in het assortiment. Zo kunt u er terecht voor diverse soorten graafbakken, sloop-sorteergrijpers, snelwissels, slotenbakken en meer.

Benieuwd naar het VemaTec assortiment? Bekijk het assortiment op de webshop. Hier kunt u ook direct de producten bestellen! U profiteert altijd van een snelle levering en scherpe prijzen.

Of neem direct contact op met een van de specialisten voor meer informatie over onze producten.

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details