Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Nieuwe lijn voor een nog bredere klantenservice
De EcoLine barst van het Demarec-DNA.

Nieuwe lijn voor een nog bredere klantenservice

Met de ontwikkeling van de EcoLine heeft Demarec een duidelijk doel voor ogen: twee markten bedienen. De markt voor de echte topproducten én het middensegment. Qua prijsniveau zit de EcoLine op het niveau van de concullega’s die actief zijn in het middensegment. Maar de EcoLine barst wél van het Demarec-DNA. Aan het ontwerp is veel aandacht besteed en de kwaliteitsnaam Demarec is hieraan verbonden en dit betekent dat klanten 100 % Demarec kwaliteit mogen verwachten. 

Drie doelgroepen 

Met de EcoLine richt Demarec zich grofweg op drie nieuwe klantgroepen. Allereerst gaat het om bestaande Demarec gebruikers, die niet op alle sloopwerken de hoge performance nodig hebben die de huidige premium Demarec-producten leveren. Daarnaast wordt gedacht aan bedrijven die soms een sloopklus doen en daarvoor een basistool willen aanschaffen. En tot slot kijkt Demarec naar groeimarkten zoals Oost-Europa en India, die op het gebied van hydraulische uitrustingsstukken en slooptechnieken nog geen hoge productiemachines willen door de lage loon- en recyclingnormen.

De drie productgroepen binnen de EcoLine

Eerste productlijn binnen de EcoLine is de DLP lijn roterende vergruizers. Met de recente toevoeging van nieuwe types bestaat deze nu uit 9 types voor machines van 4 tot 55 ton, startend met de DLP-6 met een eigen gewicht van 350 kg. tot de DLP-50 met ruim 4200 kg.

Tweede productlijn is de DSP lijn starre vergruizers. Eerste types die zullen worden geïntroduceerd zijn de  DSP-20 met een eigen gewicht 1700 kg. en geschikt voor machines van 15 tot 22 ton en de DSP-25 met een eigen gewicht van 2125 kg. geschikt voor machines 20 tot 32 ton. Later volgen de DSP-36 en DSP-50 voor machines tot en met 55 ton.

Derde productlijn is de EcoLine DCC lijn 2-cilinder betonscharen. Ook deze lijn is in volle ontwikkeling. Eerste types die zullen worden geïntroduceerd zijn de DCC-24 met een eigen gewicht 2000 kg. en geschikt voor machines van 18 tot 25 ton en de DCC-28 met een eigen gewicht van 2500 kg. geschikt voor machines 20 tot 35 ton. Ook hier volgen later grotere modellen.

Natuurlijk blijft de Premium-lijn met oa DRP en MQP volop beschikbaar. Het volledig gamma met slijt- en onderdelen blijft u vinden bij uw attachment partner Tramac Benelux.     

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details