Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Nieuwe Master: renault trucks onthult zijn exclusieve Red EDITION

Nieuwe Master: renault trucks onthult zijn exclusieve Red EDITION

Een nieuwe voorzijde, nieuw interieur, nieuwe motoren, nieuwe rijhulpsystemen, Renault Trucks geeft het startsein voor de verkoop van de nieuwe Master. Renault Trucks onthult daarbij zijn exclusieve lanceringseditie: Master Red EDITION. Deze editie beschikt over de meest geavanceerde uitrusting en is verkrijgbaar voor het gehele Master-gamma, diesel- en elektrische motoren.

Renault Trucks lanceert de nieuwe Master, die een robuustere voorzijde heeft met een markant design, een volledig herwerkt interieur, een nieuw ontworpen dashboard en stuur en ergonomische en functionele opbergruimten. Hij beschikt ook over nieuwe rijhulpsystemen: actief remmen, stabilisatieassistentie, Rear View Assist, dodehoekdetectie en parkeerhulp voor en achter.

De nieuwe Master is verkrijgbaar met zes nieuwe dieselmotoren Euro 6 d-temp en Euro VI, van 130 pk tot 180 pk/400 Nm, evenals een 57 kW elektrische motor. Alle dieselmotoren zijn uitgerust met Twin-Turbo-technologie, die een koppel bij laag toerental combineert met een hoog vermogen en zo de rijervaring verbetert. Dat vermindert het brandstofverbruik tot 1L/100 km en de CO2-uitstoot blijft onder controle.

Red EDITION Red EDITION Red EDITION

Master Red EDITION, de exclusieve Renault Trucks-versie
De Master Red EDITION is beschikbaar in bestelwagenversie, chassis-cabine en cabine-laadvloer en is standaard uitgerust met een nieuwe 150 pk /385 Nm Euro 6 d-temp motor.

Aan de buitenzijde beschikt de Master Red EDITION standaard over het elegante en robuuste verchroomde bovengrille, in perfecte harmonie met de nieuwe full LED-koplampen van het voertuig.

In het interieur accentueren nieuwe zetels met carbon bekleding, verchroomde inzetstukken op de lucht- en klimaatregelingsknoppen en een nieuwe zwarte en verchroomde pook de nieuwe harmonie met strakke en moderne lijnen. Master Red EDITION is uitgerust met een uitschuifbaar tafeltje dat extra plaats biedt voor werk of ontspanning en een dashboardlade voor nog meer opbergvolume. Een draadloze oplader voor smartphone is eveneens standaard inbegrepen.

Nieuwe uitrustingen verbeteren het comfort en de veiligheid van de bestuurder (airconditioning, cruisecontrol en snelheidsbegrenzer, automatische activering van koplampen en ruitenwissers) en Master Red EDITION beschikt ook over nieuwevoorzieningen zoals een USB Bluetooth-radio, Side Wind Assist en een inklapbare sleutel met 2 knoppen.

Red EDITION Red EDITION

En tot slot zijn tal van uitrustingen als optie verkrijgbaar:

  • Advanced Emergency Braking System AEBS.
  • Rear View Assist: dankzij een scherm dat verbonden is met een camera aan de achterzijde van het voertuig heeft de bestuurder zicht op wat er achter de auto gebeurt, naast het zicht via de buitenspiegels.
  • Parkeerhulp: een radar vooraan als aanvulling op de radar achteraan en de camera om de manoeuvres te vergemakkelijken.
  • Dodehoekdetectie: een waarschuwingslampje in de spiegels waarschuwt de bestuurder voor de aanwezigheid van een voertuig in de dode hoek
  • Een systeem van versterkte sloten om de veiligheid van de laadruimte te verhogen.
  • Een Medianav 4 multimediasysteem: 7″ multi-touch touchscreen met smartphonereplicatie compatibel met Android AutoTMen Apple CarPlayTMzodat de apps op de telefoon tijdens het rijden kunnen worden gebruikt.

De lanceringseditie Red EDITION versterkt het engagement van Renault Trucks in het segment van de bedrijfsvoertuigen. De Franse constructeur heeft zijn prestaties in dit segment voortdurend verbeterd en de verkoop is in de voorbije vier jaar met meer dan 10% per jaar gestegen.

Renault Trucks stelt zijn expertise inzake vrachtwagens, de knowhow van zijn adviseurs en werkplaatsen ter beschikking van alle professionals, van vakmensen tot de specialisten inzake stadsdistributie.

De constructeur biedt een volledig distributiegamma van 3,5 tot 26 ton, zowel diesel als elektrisch (Renault Master, Renault Trucks D en D Wide).

Red EDITION Red EDITION

"*" geeft vereiste velden aan

Stuur ons een bericht

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

Details