Platform over bouwmaterieel & bouwmachines
Nieuws

Nieuwe onderdelen voor uw rijwerk nodig? Bestel online!

Verhoeven-240619-6457-1

16 november 2022 Leestijd 2 minuten

Deel dit artikel

De koude dagen en feestdagen komen er weer aan, wat betekent dat uw machine wellicht wat meer stilstaat dan normaal. Dit is een perfect moment om het rijwerk van uw machine eens te controleren op versleten onderdelen. Bent u op zoek naar vervangende rijwerk onderdelen voor uw machine? U kunt ze gemakkelijk en snel online bestellen bij www.verhoevenrijwerk.nl.

Verschillende rijwerk onderdelen van topmerken

Op www.verhoevenrijwerk.nl kunt u rijwerk onderdelen vinden voor uw machine. Vul het merk en type van uw machine in en u ziet direct bij de rijwerk onderdelen die op deze machine passen, zoals rubbertracks, sprockets, kettingen en rupsplaten.

De rijwerk onderdelen op de Verhoeven Rijwerk webshop zijn van de topmerken VemaTrack en Berco. Hiermee bent u altijd verzekerd van uitstekende kwaliteit én een breed assortiment. Daarnaast profiteert u van een snelle levering. Bestelt u voor 15:00 uur op een werkdag? Dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verzonden!

Rijwerk revisie laten uitvoeren

Wilt u het reviseren van uw rijwerk liever uit handen geven? In de Verhoeven Rijwerk werkplaatsen in Ninove, Maarheeze (NL) en Zeewolde (NL) kunnen wij de revisie aan uw rijwerk ook uitvoeren. Neem gerust contact met ons op als u een revisie wilt plannen: +32 (0)54 338 111

Lees meer over de rijwerk onderdelen en revisies van Verhoeven Rijwerk op de website: www.verhoevenrijwerk.nl.

Nieuwsbrief

Meld u aan om nieuws & updates te ontvangen.

Contact

Olivia Castelein

Projectmanager

Benieuwd naar de mogelijkheden? Ik vertel u graag alles over onze samenwerkingspakketten.

0%

    Stuur ons een bericht

    Wij gebruiken cookies. Daarmee analyseren we het gebruik van de website en verbeteren we het gebruiksgemak.

    Details